Pregame: Bianco Monte Δράμα- Ζαφειράκης Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Bianco Monte Δράμα- Ζαφειράκης Νάουσας



Τον Ζαφειράκη Νάουσας φιλοξενεί αύριο (24/10, 18:00) η Δράμα, η οποία δεν αγωνίστηκε (ρεπό) στην τελευταία στροφή (6η) της Handball Premier. Ο Ζαφειράκης, αντίθετα, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (23-23) με αντίπαλο την Πυλαία.

Ο παίκτης των Δραμινών, Τάσος Δέσπος (26χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε για λογαριασμό της ομάδας του: «Αύριο έχουμε έναν αγώνα που θα κλείσει έναν πολύ απαιτητικό πρώτο γύρο. Ο Ζαφειράκης είναι μια παραδοσιακή ομάδα στο χάντμπολ με παίκτες που ξέρουν να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα με την Πυλαία και να κλείσουμε δυνατά τον πρώτο γύρο. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτόν τον καιρό για το παιχνίδι και πιστεύω θα βγει στο γήπεδο αυτή η δουλειά. Για να φτάσουμε στη νίκη, πρέπει να τα δώσουμε όλα και αυτό νομίζω ότι θα κάνουμε».

Η συμμετοχή του Τουνγκελίδη, που είχε υποστεί διάστρεμμα, θα κριθεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς.

Από την άλλη, ο αθλητής του συνόλου της Νάουσας, Δημήτρης Βλάχος (34χρονος πλέι μέικερ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο βελτιώνεται.. Πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο σύνολο με αθλητές, που παίζουν χρόνια μαζί. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και κάθε αγωνιστική παρουσιαζόμαστε και πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε δουλέψει πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πάμε να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».

Απών θα είναι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Διδασκάλου.

No comments