Pregame: Διομήδης Άργους - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας



Διομήδης Άργους και Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας κοντράρονται αύριο (24/10, 18:00), στη Νέα Κίο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι «Λύκοι» προέρχονται από ρεπό, ενώ οι Κυανόλευκοι από εντός έδρας επικράτηση (23-22) απέναντι στον Άρη Νίκαιας. 

Ο αθλητής του Διομήδη, Ορφέας Τσάκαλος (20χρονος αριστερός ίντερ), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Είμαστε απολύτως έτοιμοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Ο Χαντέλης αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό, όμως ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το ματς. Ακόμα, ο Στάνκοβιτς επέστρεψε από την Σερβία σήμερα (23/10) το μεσημέρι και υπολογίζεται για το παιχνίδι, όπως και ο Χόγκας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Από την άλλη, ο Αλέξης Σαμαράς (24χρονος αριστερός εξτρέμ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα γι' αυτόν τον αγώνα. Ερχόμαστε από μια νίκη κόντρα στον Άρη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σκληρό ντέρμπι και θα δώσουμε το 100% μας, όπως πάντα».

Απών θα είναι ο Μπούτος, λόγω τραυματισμού.

No comments