Pregame: Σαλαμίνα - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Σαλαμίνα - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρησή της θα δώσει αύριο (03/10, 18:30, livestreaming από το κανάλι της ομάδας στο YouTube: Σαλαμίνα Χειροσφαίριση) η Σαλαμίνα, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Οι νησιώτες δεν έχουν κατακτήσει ακόμα βαθμό στη Handball Premier, ενώ αντίθετα ο Ιωνικός επικράτησε (28-27) στο πρώτο του παιχνίδι (2η αγωνιστική) στο Πρωτάθλημα, κόντρα στον Δούκα.

O αθλητής της Σαλαμίνας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος (29χρονος πίβοτ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Στόχος μας για το ματς απέναντι στον Ιωνικό είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο οφείλουμε να διεκδικήσουμε παίζοντας συγκεντρωμένα για 60 λεπτά και περιορίζοντας τα λάθη μας».

Πλήρεις αναμένεται να παρουσιαστούν οι νησιώτες.

Παράλληλα, ο παίκτης του συνόλου της Νέας Φιλαδέλφειας, Σωτήρης Αϊβαλιώτης (26χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία μας χαροποίησε, αλλά και μας προβλημάτισε, λόγω κάποιον αγωνιστικών αδυναμιών, που εντοπίσαμε και θα δουλέψουμε. Αυτό το Σάββατο, όμως, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ενθουσιασμό και μαχητικότητα μέσα στην έδρα της και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την νίκη επί του Δούκα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι ενάντια στην Σαλαμίνα. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να πάρουμε τους δύο βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί για την δύσκολη συνέχεια».

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Μάκης Παπακώστας, πρόκειται να έχει διαθέσιμους όλους τους αθλητές της ομάδας.

No comments