Pregame: ΠΑΟΚ - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Δράμα Bianco Monte

ΠΑΟΚ και Δράμα θα συναντηθούν αύριο (03/10, 17:00) στη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρησή τους θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3. Τόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, όσο και οι Δραμινοί, έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Handball Premier της τρέχουσας σεζόν και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σεϊρεκίδης (25χρονος πλέι μέικερ), ανέφερε στο greekhandball.com: «Ο αγώνας του Σαββάτου μας φέρνει αντιμέτωπους με την Δράμα. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, που διεκδικεί μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να έχουμε μια καλή εμφάνιση και να φτάσουμε στην νίκη. Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα δένεται όλο και περισσότερο και θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίζει κάθε  δυσκολία».

Αμφίβολος είναι ο Αποστόλου, που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Από την άλλη, ο παίκτης της Δράμας, Λάμπρος Βάκκας (26χρονος αριστερός ίντερ), δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα σε όλους τους τομείς. Το Πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του και οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, θα παίξουμε για την ομάδα μας, τον εαυτό μας και την πόλη, που εκπροσωπούμε. Ας γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη.

No comments