Pregame: Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ

Ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται σήμερα (18/10, 13:00) τον ΠΑΟΚ, στο τηλεοπτικό (ERTSPORTS) παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ομάδα της Ημαθίας είχε ρεπό στην περασμένη στροφή του Πρωταθλήματος, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από εντός έδρας νίκη (33-23) κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.

Ο αθλητής του Φιλίππου, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (21 ετών αριστερός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για το παιχνίδι και θα παλέψουμε όσο μπορούμε, για να πάρουμε το ελάχιστο. Παίζουμε στην έδρα μας χωρίς άγχος και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Θα απουσιάσει ο Άγκοβιτς, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο και ακόμα είναι άγνωστο αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι.

Από την άλλη, ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Αλέξανδρος Αποστόλου (23χρονος πίβοτ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ομάδα, που θα παλέψει για την νίκη. Από την μεριά μας, έχουμε ως μοναδικό στόχο την νίκη και τίποτα άλλο. Θέλουμε τους δύο βαθμούς και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, για να τους πάρουμε. Η ομάδα ολοένα και περισσότερο δένεται, βρίσκει τα πατήματά της και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό θα αποδείξουμε και στον σημερινό αγώνα».

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. 

No comments