Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Πυλαία

Την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα «ψάχνουν» Αερωπός Έδεσσας ManDynamic και Πυλαία, που θα αναμετρηθούν αύριο (03/10, 18:00, livestreaming από το κανάλι του Αερωπού στο Youtube: Aeropos Edessas). Οι Εδεσσαίοι ηττήθηκαν (27-23) την 1η αγωνιστική, εκτός έδρας, από τον ΠΑΟΚ, ενώ την 2η είχαν ρεπό. Από την άλλη, η Πυλαία μετρά μία ισοπαλία (28-28) κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και μία ήττα (21-28) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

O αθλητής του Αερωπού, Φώτης Μισαηλίδης (28χρονος πλέι μέικερ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το πρώτο για φέτος στην έδρα μας μετά από πολύ καιρό. Ξέρουμε ότι θα είναι περίεργο, που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας να μας εμψυχώνει στις δύσκολες στιγμές, αλλά καλούμαστε να το διαχειριστούμε σωστά για 60 λεπτά. Η Πυλαία είναι μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωσή μας και το πάθος μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αν θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Η προσθήκη του Πάβλοβιτς είναι πολύ σημαντική και θα μας βοηθήσει αρκετά σε όλους τους τομείς».

Απών θα είναι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Φάνης Τζουβάρας.

Επιπλέον, ο παίκτης της Πυλαίας, Γιάννης Μπάτζιος (21 ετών πίβοτ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, καθώς ο Αερωπός είναι από τις δυνατές ομάδες του βορείου ομίλου. Προερχόμαστε από μια... βαριά εβδομάδα, διότι είχαμε δύο παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης. Παρ' όλο που ο Αερωπός είναι το φαβορί, εμείς καλούμαστε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο τρέχον Πρωτάθλημα».

Ο τραυματίας, Αντωνιάδης, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Γιώργο Καρασαββίδη.

No comments