Χαλκίδης στο greekhandball.com : "Είμαι έξω φρενών από την κακή και υπεροπτική συμπεριφορά κάποιων διαιτητών" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης στο greekhandball.com : "Είμαι έξω φρενών από την κακή και υπεροπτική συμπεριφορά κάποιων διαιτητών"

 


Ο προπονητής του Διομήδη Αργους, Γιώργος Χαλκίδης, αναφερόμενος στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στο  greekhandball.com : 

΄΄ Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που πάλεψε αντρίκεια αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Θα αφήσω την ομάδα μου να ανακοινώσει κάποια πράγματα. Εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό γιατί πραγματικά είμαι έξω φρενών από την κακή και υπεροπτική συμπεριφορά κάποιων διαιτητών, οι οποίοι επανειλημμένα υπεροπτικά και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί, δείχνουν αυτό το πρόσωπο. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, έπεται συνέχεια. Εμείς δεν θα πάψουμε να δουλεύουμε και να ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και πως θα την βελτιώσουμε. Δεν ασχολούμαστε με κανέναν άλλο, παρά μόνο με την δική μας ομάδα και την βελτίωση των παιδιών που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την νίκη ΄΄.

No comments