Μπούνας: «Ενθαρρυντικό ότι υπήρχαν διαστήματα, που ακολουθούσαμε τον ρυθμό της ΑΕΚ - Δείξαμε μια σχετική αντίδραση αμυντικά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Ενθαρρυντικό ότι υπήρχαν διαστήματα, που ακολουθούσαμε τον ρυθμό της ΑΕΚ - Δείξαμε μια σχετική αντίδραση αμυντικά»

Ο Δούκας κατάφερε σε κάποια διαστήματα της σημερινής αναμέτρησής του (44-27), στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθήσει τον ρυθμό της αντιπάλου του, δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Κώστας Μπούνας. Επεσήμανε, επιπλέον, ότι οι Κυανόλευκοι έδειξαν μια σχετική αντίδραση αμυντικά, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τους απέναντι στη Σαλαμίνα, εντός έδρας.

Τόνισε: «Κατ' αρχάς γνωρίζαμε την διαφορά δυναμικότητας από την αρχή. Το πρώτο, που θα θέλαμε να προσέξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε 100% πάνω σε αυτό. Παρ' όλο αυτά, υπήρχαν διαστήματα, που ακολουθούσαμε τον ρυθμό της ΑΕΚ και αυτό είναι ενθαρρυντικό. 

Από εκεί και πέρα, επειδή πριν από τρεις μέρες είχαμε ένα κακό παιχνίδι αμυντικά τουλάχιστον απέναντι στη Σαλαμίνα, θέλαμε να δείξουμε μια αντίδραση. Σίγουρα τα πολλά γκολ, που δεχθήκαμε, οφείλονται σ' έναν μεγάλο βαθμό στην ικανότητα της ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει σχετική αντίδραση και αν συνεχίσουμε να βγάζουμε τον αθλητικό μας εγωισμό σε συγκεκριμένες φάσεις, νομίζω ότι θα βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι, που είναι πολύ σημαντικό».

No comments