Στ. Παπασταμάτης: «Οι Στάθης, Κοτσιώνης έδωσαν άλλον αέρα και χρώμα - Μεγάλη προσπάθεια οργάνωσης όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ - Έλλειψη αγωνιστικών χώρων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Παπασταμάτης: «Οι Στάθης, Κοτσιώνης έδωσαν άλλον αέρα και χρώμα - Μεγάλη προσπάθεια οργάνωσης όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ - Έλλειψη αγωνιστικών χώρων»

Μεγάλη στιγμή χαρακτήρισε ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, εκείνη της εισόδου των νεαρών παικτών της Ένωσης, Στάθη, Κοτσιώνη, στον αγωνιστικό χώρο, στο σημερινό εντός έδρας ματς (44-27) κόντρα στον Δούκα. Ο κ. Παπασταμάτης τόνισε στο greekhandball.com πως οι δύο αθλητές έδωσαν... αέρα στον Δικέφαλο. Ανέφερε, επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια οργάνωσης όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και επανέλαβε, επίσης, ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη χώρων.

Επεσήμανε στο greekhandball.com: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Η ΑΕΚ απέδωσε, σύμφωνα με τις δυνατότητές της, τα  αναμενόμενα. Η μεγάλη στιγμή του αγώνα, όμως, είναι όταν οι δύο έφηβοι, ο Στάθης και ο Κοτσιώνης, μπήκαν στο ματς και έδωσαν άλλον αέρα και χρώμα.

Όπως έχω πει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να την οργανώσουμε σε όλα της τα τμήματα σε σοβαρά πρότυπα και βάσεις, καθώς και με οικονομική αυτάρκεια. Βέβαια, χρειάζεται πολύ δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά προσπαθούμε.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, είναι να βρεθούν αγωνιστικοί χώροι για κάθε μας τμήμα και ειδικά για το βόλεϋ, που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Επίσης, θα πρέπει να βρεθούν χώροι και για τις Ακαδημίες μας. Σταδιακά, πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

No comments