Το ΄΄ευχαριστώ ΄΄ των φίλων του Ολυμπιακού για τη σπουδαία νίκη στο Αργος, η αισιοδοξία του Κλιάιτς και η παραδοχή του Παπαδόπουλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ΄΄ευχαριστώ ΄΄ των φίλων του Ολυμπιακού για τη σπουδαία νίκη στο Αργος, η αισιοδοξία του Κλιάιτς και η παραδοχή του Παπαδόπουλου


 Φίλοι του Ολυμπιακού, επευφήμησαν τους παίκτες της ομάδας τους μετά το ματς με τον Διομήδη στο Αργος και ειδικά οι ξένοι παίκτες των Πειραιωτών, έδειχναν να το...απολαμβάνουν, όπως αποτυπώθηκε στη φωτο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς δήλωσε : «Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν σήμερα οι παίκτες.  Είναι μια σημαντική νίκη, γιατί μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια και με ορίζοντα το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μέρα με την μέρα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και σήμερα θα μπορούσαμε να φτάσουμε στην επικράτηση με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά οι διαιτητές με κάποια σφυρίγματα, κράτησαν τον Διομήδη στον αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Και ο κορυφαίος των νικητών, Βύρωνας Παπαδόπουλος επεσήμανε : «Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα  αλλά είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη,  κομβικής σημασίας θα έλεγα, γιατί μας δίνει το δικαίωμα να δουλέψουμε.  Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά γιατί είμαστε καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Κρατάμε κάποια σημεία στο παιχνίδι μας όπου είχαμε αγωνιστικό πλάνο και κρατάμε την καρδιά και το πάθος που δείξαμε για να πάρουμε τους δυο βαθμούς . Παραμένουμε προσγειωμένοι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας περίμενε μετά τη λήξη του αγώνα και ζήσαμε κάποιες πολύ ωραίες στιγμές».

No comments