Νίκη... ανάσας για τον Άρη Νίκαιας, που επιβλήθηκε του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη... ανάσας για τον Άρη Νίκαιας, που επιβλήθηκε του Δούκα

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής αξίας πέτυχε (23-21) ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic επί του Δούκα, στο «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier (νότιος όμιλος).

Η ομάδα της Νίκαιας είχε το προβάδισμα στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, όμως εκείνη των Εκπαιδευτηρίων ανέλαβε, ακολούθως, τα ηνία και με διαφορά 1-2 τερμάτων βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι και -περίπου- το 19ο λεπτό. Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί ξανά και το ημίχρονο «έκλεισε» στο 14-12 υπέρ του.

Στα πρώτα πέντε λεπτά της επανάληψης, το σύνολο του Γιάννη Γρηγοράκη δεν μπορούσε να διατηρήσει το προβάδισμα, που αποκτούσε. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Άρη φάνηκαν, στη συνέχεια, περισσότερο αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την θέση του... οδηγού. 

Έτσι, ο Άρης έφτασε στις δύο νίκες στο Πρωτάθλημα και επομένως στους τέσσερις βαθμούς, ενώ αντίθετα οι Κυανόλευκοι παρέμειναν στους δύο πόντους (μία νίκη).

Σημειώνεται πως πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο παίκτης των -τυπικά- γηπεδούχων, Δημήτρης Μελετάκος, ο οποίος σημείωσε οκτώ τέρματα. Ο συμπαίκτης του και τερματοφύλακας, Γιώργος Μπάρμπας, είχε 15 επεμβάσεις (42% ποσοστό αποτελεσματικότητας).


ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΔΟΥΚΑΣ 23-21

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-5, 5-7, 9-9, 11-10, 14-12 (ημίχρονο), 15-14, 18-16, 18-17, 19-18, 21-19, 23-21

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τζανακάκης, Ταουσάνης 1, Αθανασίου 3, Βλάχος 4, Μελετάκος Δ. 8, Μελετάκος Γ. 3, Μαλανδρένιας, Μπάρμπας, Ακερμανίδης, Τόμσον, Αποστολόπουλος, Χουρσουντιάν 2, Λινάρδος, Χελιώτης, Γραμματικόπουλος, Τσαμούρης 2.

ΔΟΥΚΑΣ: Παπαδάκης, Παγιάτης, Αναστασίου 2, Κουτσόπουλος, Αποστολίδης 3, Γερουλάνος 1, Ασλής, Πάνου 4, Καρακεχαγιάς 5, Ντούνης, Ζαρίκος, Τζανιδάκης, Κουρουτζίδης, Κολλύρης, Μπαλάσκας 2, Στεφανίτσης 4.

Διαιτητές: Σκλαβενίτης - Τόλιος, Δίλεπτα: 5 - 6, Πέναλτι: 2/5 - 1/2

No comments