Μηνύματα αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης στο Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών για το φαινόμενο της διαδικτυακής παρενόχλησης των κοριτσιών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μηνύματα αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης στο Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών για το φαινόμενο της διαδικτυακής παρενόχλησης των κοριτσιών



Στην καμπάνια κατά της βίας ενάντια σε κορίτσια συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, αναγνωρισμένα πρόσωπα ομάδων, που λαμβάνουν μέρος στο ανδρικό Τσάμπιονς Λιγκ, στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας για το κορίτσι (11/10).

Αυτή την φορά η καμπάνια επικεντρώνεται στο όλο και πιο ανησυχητικό φαινόμενο της διαδικτυακής παρενόχλησης, η οποία εκφράζεται συνήθως με προσβλητική γλώσσα, απειλές σεξουαλικής βίας κ.ά. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα έρευνα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για την διαδικτυακή παρενόχληση και πάνω από το 58% των 14.000 κοριτσιών (ηλικίες 15-25), που συμμετείχαν σε αυτήν, δήλωσαν ότι έχουν βιώσει παρόμοια εμπειρία, η οποία οδήγησε σε διαφορετικών ειδών επιπτώσεις.

Κατά την διάρκεια της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών θα υπάρχουν σχετικές αναφορές σε όλα τα γήπεδα, με σκοπό να σταλθούν μηνύματα και να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο ο κόσμος.

No comments