«Ήταν μια απαίσια εμπειρία», δήλωσε ο παίκτης της Σινφίν, Ντιμιτριέφσκι, για την ακατανόητη απόφαση να φοράνε μάσκες οι αθλητές, κατά την διάρκεια του ματς, Λεόν - Σινφίν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ήταν μια απαίσια εμπειρία», δήλωσε ο παίκτης της Σινφίν, Ντιμιτριέφσκι, για την ακατανόητη απόφαση να φοράνε μάσκες οι αθλητές, κατά την διάρκεια του ματς, Λεόν - Σινφίν



Αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε, κατά κύριο λόγο, η απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση (10/10), Αντεμάρ Λεόν - Σινφίν (31-23), για το Πρωτάθλημα της Asobal (1η κατηγορία Ανδρών στην Ισπανία) με τους παίκτες των δύο ομάδων να φορούν μάσκες, λόγω του κορονοϊού, σ' ένα ωστόσο κατ' εξοχήν άθλημα επαφής.

Ο 27χρονος πλέι μέικερ της Σινφίν, Ντάρκο Ντιμιτριέφσκι (Β. Μακεδονία), σχολίασε σχετικά στο balkan-handball.com: «Πραγματικά απίστευτη κατάσταση. Μας ανακοίνωσαν ότι θα έπρεπε να φοράμε μάσκες, μόλις τέσσερις ώρες πριν από το ματς, οπότε δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε έστω μία φορά υπό αυτές τις συνθήκες, ώστε να προσαρμοστούμε. 

Επιπλέον, δεν έγινε ξεκάθαρο σ' εμένα, για ποιόν λόγο επιτράπηκε η είσοδος 1.500 θεατών στο γήπεδο, ενώ εμείς αγωνιζόμασταν με μάσκες. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε κατάλληλα, ούτε και να επικοινωνήσουμε. Ήταν μια απαίσια εμπειρία. Φυσικά, η μάσκα δεν μπορούσε να σταθεί στο πρόσωπο, ήταν αναπόφευκτο να μετακινείται. Έπρεπε να αλλάζουμε μάσκες κάθε πέντε λεπτά, διότι ιδρώναμε και αυτό ήταν επίσης ένα άσχημο συναίσθημα. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε με αρνητικά τεστ κορονοϊού, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. Άρα, γιατί χρειάζονται οι μάσκες;».

No comments