Τσιλιμπάρης: «Είχαμε κάποια ικανοποιητικά διαστήματα και άλλα, που ήταν ''νεκρά''» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσιλιμπάρης: «Είχαμε κάποια ικανοποιητικά διαστήματα και άλλα, που ήταν ''νεκρά''»

Ο Ολυμπιακός είχε ικανοποιητικά διαστήματα στο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας (26-18) και άλλα, που ήταν ''νεκρά'', επεσήμανε ο τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων, Κώστας Τσιλιμπάρης, μιλώντας στο greekhandball.com. Υπογράμμισε, επίσης, πως ακολουθεί για τους Πειραιώτες ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκείνο απέναντι στον Διομήδη, στο Άργος. 

Τόνισε: «Είμαστε σε μια διαδικασία, στην οποία προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Υπήρχαν κάποια διαστήματα τα οποία, όπως είπε και ο προπονητής μας στα αποδυτήρια, ήταν ικανοποιητικά και άλλα, τα οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ''νεκρά''. 

Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη (07/10), στο Άργος, στο οποίο στοχεύουμε μόνο στη νίκη. Θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να διορθώσουμε κάποια από τα προβλήματα που έχουμε εντοπίσει στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε, επιπλέον, κάποια άλλα στοιχεία, ώστε να ''χτυπήσουμε'' την νίκη σε αυτό το δύσκολο ματς κόντρα στον Διομήδη».


Στο olympiacossfp.gr φιλοξενούνται οι παρακάτω δηλώσεις:


Νέναντ Κλιάιτς: «Με κάποια κομμάτια του αγώνα είμαι ευχαριστημένος, ενώ με κάποια άλλα, όχι. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε τον επόμενο μήνα. Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και βελτιωνόμαστε από μέρα σε μέρα. Σήμερα δεν χρησιμοποιήσαμε όλους τους αθλητές μας, υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών και δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο να τους πιέσω. Ήταν μια ευκαιρία να παίξουν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και να διαπιστώσουμε το βαθμό της ετοιμότητάς τους. Πιστεύω ότι σε περίπου ένα μήνα όλη η ομάδα θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο».


Άγγελος Τσίλης: «Ευχαριστημένοι για την πρώτη φετινή μας νίκη. Δεν αντιμετωπίσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι ένα τεστ πριν το ματς της Τετάρτης με τον Διομήδη, το οποίο θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, σήμερα δεν μας βγήκαν όσα πράγματα θέλαμε. Μετά την άσχημη πρεμιέρα, έχουμε κάνει πολύ δουλειά για να βελτιωθούμε και ελπίζουμε το καλύτερο για το μέλλον».


Θοδωρής Δεληχρήστος: «Ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα για την νέα σεζόν. Ως προς αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Μετά τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε, δουλέψαμε σκληρά και σήμερα κάναμε αρκετές δοκιμές σε συστήματα ενόψει του επόμενου αγώνα μας στο Άργος με τον Διομήδη, για το οποίο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι».

No comments