Δημητρούλιας: «Εξαιρετικό ντεμπούτο για τους Δικαιούλια, Κοβάνη - Φαινόμενο ο Μπακαούκας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Εξαιρετικό ντεμπούτο για τους Δικαιούλια, Κοβάνη - Φαινόμενο ο Μπακαούκας»


Εξαιρετικό χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, στις δηλώσεις του στο greekhandball.com, το ντεμπούτο των νεαρών Δικαιούλια, Κοβάνη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σαλαμίνα (27-40). Τόνισε, επιπλέον, πως ο αθλητής των νησιωτών και πρώην της Ένωσης, Χριστόφορος Μπακαούκας, είναι φαινόμενο και ανέφερε πως όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Ουγκάλντε, είναι διαθέσιμοι.

Δήλωσε: «Ήταν ακόμα ένα ματς για εμάς, με παράλληλα ζητούμενα πέραν της νίκης. Θέλω να συγχαρώ τους Δικαιούλια, Κοβάνη για το εξαιρετικό ντεμπούτο τους στην ανδρική μας ομάδα, καθώς και την πάντα αξιόμαχη ομάδα της Σαλαμίνας, προεξέχοντος τον Χριστόφορο Μπακαούκα. Πρόκειται για έναν αθλητή φαινόμενο, παράδειγμα για όλους. 

Η ομάδα μας συνεχίζει τη δουλειά της καθημερινά στο γήπεδο, με πολύ διάθεση και θετική ενέργεια, ενόψει των σημαντικών αγώνων, που έρχονται στον δεύτερο γύρο, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Όλοι οι αθλητές, συμπεριλαμβανομένου του Ουγκάλντε που έχει επιστρέψει 100%, είναι υγιής».

No comments