Παπακώστας: «Έχω παράπονο σχετικά με το αμυντικό τρανζίσιον, στο πρώτο μέρος - Πολλά αβίαστα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπακώστας: «Έχω παράπονο σχετικά με το αμυντικό τρανζίσιον, στο πρώτο μέρος - Πολλά αβίαστα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο»Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας εντός στόχων, σύμφωνα με τον προπονητή του συνόλου, Μάκη Παπακώστα, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com, μετά από την εκτός έδρας ήττα (34-25), κόντρα στον Διομήδη Άργους. Ο τεχνικός των Κυανόλευκων αναφέρθηκε, ακόμα, στα λάθη της ομάδας του σε καθένα από τα δύο ημίχρονα.

Τόνισε: «Το ξέραμε από την αρχή ότι παίζουμε με μια ομάδα, που χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της. Μέχρι το ημίχρονο, το μόνο παράπονο που έχω από τα παιδιά είναι σχετικά με το αμυντικό τρανζίσιον, στο οποίο δεχόμασταν πολύ εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλά αβίαστα λάθη και αυτό μάς στοίχισε, με συνέπεια να μην μπορέσουμε να κρατήσουμε επαφή με το σκορ. Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρίσκει μέσα στους στόχους μας. Θα δουλέψουμε σκληρά στην διακοπή, για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε εντός στόχων».

No comments