Αναβλήθηκε το ματς Άρης Νίκαιας - ΓΑΣ Καματερού, λόγω κρούσματος κορονοϊού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε το ματς Άρης Νίκαιας - ΓΑΣ Καματερού, λόγω κρούσματος κορονοϊού



Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, αθλήτρια του Άρη Νίκαιας, η οποία είχε έρθει σε επαφή με τον παίκτη από ομάδα της Κύπρου. Το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες υποβλήθηκε σε «γρήγορο τεστ»), γνωστοποιήθηκε στις 18:00, δηλαδή περίπου δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (20:15) της εντός έδρας αναμέτρησης του Άρη με αντίπαλο τον ΓΑΣ Καματερού, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη και κατά την πληροφόρηση της ιστοσελίδας μας, οι δύο ομάδες αποφάσισαν κοινή συναινέση να μην διεξαχθεί ο αγώνας, ώστε να προστατευτούν οι αθλήτριες από το ενδεχόμενο περαιτέρω διασποράς του ιού. Η ομάδα του Άρη θα πρέπει να διανύσει περίοδο καραντίνας και έτσι το ματς θα λάβει χώρα σε ημερομηνία και ώρα, που θα οριστεί στο μέλλον.  


*Η ΟΧΕ τοποθετήθηκε, μέσω ανακοίνωσής της επί του ζητήματος και ανέφερε:

''Τα δύο σωματεία κατέθεσαν κοινό αίτημα αναβολής, ενώ υπάρχει επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα covid-19 στην ομάδα του ΑΟΑΟΔΚ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος δήλωσε: «Κάναμε δεκτό το αίτημα αναβολής, αφενός διότι ζητήθηκε από τις δύο ομάδες, αφετέρου επειδή υπάρχει επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα covid-19 με μοριακό έλεγχο σε αθλήτρια του ΑΟΑΟΔΚ, ενώ εκκρεμούν και άλλα τεστ που πρέπει να γίνουν για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων»''.

No comments