Λιάπης: "Βρίσκουμε το ρυθμό μας, αγώνα με τον αγώνα γινόμαστε καλύτεροι" - Γιορανίδης: "Να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες μου, χαρούμενος που βοήθησα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λιάπης: "Βρίσκουμε το ρυθμό μας, αγώνα με τον αγώνα γινόμαστε καλύτεροι" - Γιορανίδης: "Να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες μου, χαρούμενος που βοήθησα"


Παιχνίδι με παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα γίνεται όλο και καλύτερος, βρίσκοντας ρυθμό και βελτιώνοντας τις αδυναμίες του στο επιθετικό κομμάτι, δήλωσε ο 21 ετών πίβοτ του Δικεφάλου του Βορρά, Νικόλας Λιάπης στο acpaok.gr μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας (33-23), ενώ στάθηκε και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας.
Ανέφερε: "Σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας, αποκτάμε χημεία, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί στην άμυνα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας στην επίθεση, όπου έχουμε μια αδυναμία. Όπως φαίνεται, αγώνα με τον αγώνα το διορθώνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Έχουμε μπροστά μας τον Φίλιππο Βέροιας που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε και εκεί 100% συγκεντρωμένοι και σοβαροί".
Τέλος, αναφέρθηκε και στην κλήση του στην Εθνική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς την ως "επιβράβευση που δεν σ' αφήνει να επαναπαυθείς".

Από την πλευρά του, ο 18χρονος εξτρέμ των Ασπρόμαυρων, Βασίλης Γιορανίδης τόνισε ότι πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Φίλιππο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Νιώθω περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα και όποτε με βάζει ο προπονητής, πρέπει να αρπάζω την ευκαιρία. Τώρα βλέπουμε το επόμενο ματς με τη Βέροια. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττες.


No comments