Κρούσμα κορωνοϊού στον Πανιώνιο, σε διαδικασία τεστ όλη η ομάδα, δεν ήταν ο αθλητής στο ματς με την Δόξα Β. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρούσμα κορωνοϊού στον Πανιώνιο, σε διαδικασία τεστ όλη η ομάδα, δεν ήταν ο αθλητής στο ματς με την Δόξα Β.



Σε διαδικασία συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ, για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού και στα 22 μέλη της ομάδας του, είναι ο Πανιώνιος, καθώς, το πρωϊ παρουσιάσθηκε θετικό δείγμα σε τεστ στο οποίο υπεβλήθη αθλητής του που ήταν εμπύρετος.

Από τον Πανιώνιο επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα του, σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο του συλλόγου. Ενημερώθηκαν εξαρχής, ΕΟΔΥ και ΟΧΕ.

Ο αθλητής δεν αγωνίσθηκε στο ματς του Πανιωνίου με την Δόξα Βύρωνος για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, καθώς, είχε μείνει εκτός αποστολής, ωστόσο, τόσο η Δόξα όσο και ο Ολυμπιακός, που χρησιμοποιεί ( στο επίπεδο των Ακαδημιών, αλλά, δίχως την παραμικρή επαφή με τους '' κυανέρυθρους '' ) όπως και ο Πανιώνιος το '' μπαλόνι '' στο ΣΕΦ, ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του κρούσματος.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλα τα μέλη της ομάδας του Πανιωνίου, έστω και αν δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα, είναι πλέον σε καραντίνα στα σπίτια τους και ακολουθείται η διαδικασία ώστε να κάνουν τεστ.

Η οδηγία από τον ΕΟΔΥ είναι να θερμομετρούνται 2-3 φορές την ημέρα όλοι όσοι μπορεί να ήλθαν σε επαφή με τον αθλητή του Πανιωνίου ή με τους συναθλητές του, αν τυχόν ανάμεσα τους είναι και άλλοι φορείς του ιού.

Οι απαντήσεις στα τεστ κορωνοϊού στα μέλη της  ομάδας του Πανιωνίου, θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις  που θα πρέπει να υπάρξουν. 




No comments