Δημητρούλιας: «Η ομάδα έχει μπει ξανά σε περίοδο προετοιμασίας, ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στις δυσκολίες, που θα έρθουν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Η ομάδα έχει μπει ξανά σε περίοδο προετοιμασίας, ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στις δυσκολίες, που θα έρθουν»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την ανασταλτική λειτουργία των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, εκτός έδρας (21-35), δήλωσε στο greekhandball.com. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ακόμα πως η ομάδα του έχει μπει ξανά σε περίοδο προετοιμασίας, ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή ενόψει των δυσκολιών, που ακολουθούν.

Υπογράμμισε: «Απόψε προσπαθήσαμε να τρέξουμε απέναντι σ' έναν αντίπαλο, με τον οποίο τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι παραδοσιακά πολύ ''βαριά'' σε ρυθμό. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, όμως διορθώσαμε στην ανάπαυλα τα κακώς κείμενα και με πολύ αποτελεσματική άμυνα πήραμε αυτό που θέλαμε στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα έχει μπει ξανά σε περίοδο προετοιμασίας μετά από τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στις δυσκολίες, που θα έρθουν».

No comments