Δράμα: «Διαιτησία, νεύρα και μέτρια εμφάνιση καθόρισαν το αποτέλεσμα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα: «Διαιτησία, νεύρα και μέτρια εμφάνιση καθόρισαν το αποτέλεσμα»



Άδικο και αφελή χαρακτήρισε η Δράμα, τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε (21-20) από την Πυλαία, το Σάββατο (10/10). Μέσω δελτίο Τύπου τους οι Δραμινοί εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης και υποστηρίζουν πως τους προκάλεσε εκνευρισμό, ο οποίος αποτυπώθηκε σε χαμένα σουτ των παικτών και λάθη συνολικά. Σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες τονίζουν πως οδηγήθηκαν, έτσι, στην πρώτη τους ήττα, που ίσως να αποδειχθεί... διδακτική.


Aκολουθεί το δελτίο Τύπου της Δράμας:


«Μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι Δραμινοί γνώρισαν την ήττα, η οποία όμως ήρθε με άδικο, αλλά και αφελή τρόπο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με τους Δραμινούς να είναι συνεχώς μπροστά παρά τα χαμένα σουτ και την άρνηση των διαιτητών κυρίως του Θεσσαλονικιού, Θεοδοσίου. 

Οι Δραμινοί με το αμυντικό τους παιχνίδι ήταν συνέχεια μπροστά προηγήθηκε και με τρία γκολ, 14-17, αλλά όταν όλοι είναι εκνευρισμένοι από την διαιτησία υπάρχουν χαμένα σουτ, λάθη και άσχημο επιθετικά παιχνίδι. Όλα αυτά, η απουσία του Τουνγκελίδη, λόγω τραυματισμού, σε συνδυασμό και με δύο χαμένα πέναλτι έφεραν την ήττα, η οποία όμως είναι σίγουρο ότι θα έχει και τα καλά της αν αξιολογηθεί σωστά. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας έχει ρεπό και θα προετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη».

No comments