«Επενδύει» στο μέλλον ο ΕΣΝ Βριλησσίων, που, ουσιαστικά μετά από χρόνια, απέκτησε εφηβικό τμήμα - Το γηπεδικό πρόβλημα - Οι προσθήκες της τελευταίας εβδομάδας ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ανδρικό σύνολο της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Επενδύει» στο μέλλον ο ΕΣΝ Βριλησσίων, που, ουσιαστικά μετά από χρόνια, απέκτησε εφηβικό τμήμα - Το γηπεδικό πρόβλημα - Οι προσθήκες της τελευταίας εβδομάδας ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ανδρικό σύνολο της ομάδας



Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια, που γίνεται στον ΕΣΝ Βριλησσίων για την ανάπτυξη των υποδομών της ομάδας. Οι υπεύθυνοι του σωματείου «επενδύουν» στη νέα γενιά αθλητών, με στόχο την... παραγωγή παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν και θα ενισχύσουν στο μέλλον το ανδρικό τμήμα. Άλλωστε, η στήριξη των Ακαδημιών αποτελεί ένα... βιώσιμο πλάνο για τους ερασιτεχνικούς συλλόγους, ειδικά εκείνους, που κατά βάση τροφοδοτούνται από παιδιά της περιοχής και της γειτονιάς. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός πως ο ΕΣΝ Βριλησσίων δημιούργησε, ουσιαστικά μετά από χρόνια, εφηβικό τμήμα, προσελκύοντας νεαρούς αθλητές, οι οποίοι απόψε (14/10, 19:35) αντιμετωπίζουν εντός έδρας την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΧΑ. 

Ζήτημα, που απασχολεί όχι μόνο τον ΕΣΝ Βριλησσίων, αλλά και πολλές άλλες ομάδες χάντμπολ, είναι το γηπεδικό. Η έλλειψη ωρών, τα τελευταία δύο χρόνια, στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής οδηγεί στην αναγκαιότητα της αναζήτησης άλλων λύσεων. Το ΟΑΚΑ, καθώς και γήπεδο στο Καπανδρίτι, είναι δύο από αυτές, ωστόσο η διοίκηση του σωματείου υποχρεώνεται σε έξοδα, αφού δεν υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα ωρών -τουλάχιστον όχι για το χάντμπολ- στο δημοτικό των Βριλησσίων, γεγονός που συνεπάγεται, ακόμα, «να χάνονται παιδιά, καθώς στα ανοιχτά γήπεδα οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες», όπως αναφέρουν στελέχη της ομάδας.

Αναφορικά με την ανδρική ομάδα χάντμπολ των Βριλησσίων, έγιναν προσθήκες, οι οποίες ανακοινώθηκαν κατά την τελευταία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την κόκκινη φανέλα φόρεσε ξανά ο εμβληματικός παίκτης της, Γιώργος Πέρρος (39χρονος, πλέι μέικερ), που διέκοψε την προπονητική του πορεία στα τμήματα υποδομής του ΕΣΝ Βριλησσίων, για να ενισχύσει τους άνδρες στην Α2 εθνική κατηγορία. Επιπλέον, στον ΕΣΝ Βριλησσίων επέστρεψε ο Ευθύμης Όρκας (30χρονος ίντερ) και μεταγράφηκε, ακόμα, ο Γιάννης Μπεκιάρης (20χρονος πίβοτ). 

Ο ΕΣΝ Βριλησσίων εξέφρασε, επίσης, συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα του αθλητή της ΑΕΚ, Μιχάλη Στάθη, Σωκράτη. 

No comments