Επανάληψη της ιστορίας με τον τραυματισμό του Ακη Κυπραίου που μιλά στο greekhandball.com, στο πλευρό του ο ΓΑΣ Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επανάληψη της ιστορίας με τον τραυματισμό του Ακη Κυπραίου που μιλά στο greekhandball.com, στο πλευρό του ο ΓΑΣ Κιλκίς


Δε ξεκίνησε καλά για τον Ακη Κυπραίο η σεζόν, καθώς, βίωσε την αρνητική επανάληψη της ίδιας ιστορίας...

Στην πρεμιέρα της Α2, στην πρώτη εμφάνιση του με τον ΓΑΣ Κιλκίς, έπαθε ολική ρήξη χιαστών στο γόνατο του αριστερού ποδιού του στο 9ο λεπτό της συνάντησης με την ΧΑΝΘ.

Πριν από 5 χρόνια, τότε στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ακης είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο ίδιο γόνατο, τότε στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, πάλι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Ο 31χρονος αθλητής, που είχε επιστρέψει πέρσι στην Εθνική μας ομάδα, μίλησε στο greekhandball.com  που επικοινώνησε μαζί του, μόλις πληροφορήθηκε την σοβαρότητα του τραυματισμού του, όταν πλέον υπήρξε και το αποτέλεσμα της μαγνητικής.

Να τι είχε την καλοσύνη να μας πεί ο Ακης : 

'' Ηταν μία μία άτυχη στιγμή, από αυτές που  δυστυχώς στον αθλητισμό υπάρχουν, ένας τραυματισμός που θα με κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα. Ευχαριστώ την ομάδα μου που είναι στο πλευρό μου ''.

Η στάση του ΓΑΣ Κιλκίς, απέναντι στον Κυπραίο, είναι ακριβώς αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν ιστορικό σύλλογο-πρότυπο και κόσμημα για το ελληνικό χάντμπολ, που λειτουργεί σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και διοικείται από υπέροχους ανθρώπους. 

Είναι δίπλα στον Ακη, τον οποίο στηρίζει και μάλιστα με ανακοίνωση του ο ΓΑΣ Κιλκίς εύχεται στον σπουδαίο αθλητή, περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

No comments