Ρήξη χιαστών υπέστη ο Καράμπατιτς - Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ερωτηματικά ακόμα και για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρήξη χιαστών υπέστη ο Καράμπατιτς - Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ερωτηματικά ακόμα και για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες



Πολύ κακά τα μαντάτα για τον Νικολά Καράμπατιτς, τον σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και έναν από τους κορυφαίους, αν όχι τον κορυφαίο, παίκτη χάντμπολ. Ο 36χρονος Γάλλος πλέι μέικερ υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο και σύντομα πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε το κλαμπ.

Ο Καράμπατιτς τραυματίστηκε στο εντός έδρας ματς της Παρί με αντίπαλο την Ίβρυ (35-25) για το Πρωτάθλημα και βεβαίως θα απουσιάσει από την δράση για αρκετούς μήνες. Αυτό το γεγονός συνεπάγεται πως δεν θα μετάσχει στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά ούτε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου (13-31 Ιανουαρίου 2021), ενώ υπάρχουν αμφιβολίες όσον αφορά στην ετοιμότητά του ακόμα και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23 Ιουλίου - 31 Αυγούστου 2021).

Σημειώνεται πως ο Καράμπατιτς δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Εθνικής Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα (08/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2022.

No comments