Κλιάιτς: «Δέκα ημέρες προπόνηση έχουμε κάνει όλοι μαζί μέσα σε τρεις μήνες» - Κανδύλας: «Έχουμε από τώρα το μυαλό μας στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλιάιτς: «Δέκα ημέρες προπόνηση έχουμε κάνει όλοι μαζί μέσα σε τρεις μήνες» - Κανδύλας: «Έχουμε από τώρα το μυαλό μας στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ»




Πολλές ευκαιρίες, για να σκοράρει ακόμα περισσότερα τέρματα έχασε ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι (26-39) κόντρα στον Δούκα, τόνισε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Νέναντ Κλιάιτς, στο olympiacossfp.gr:  «Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες, για να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα τέρματα. Το παιχνίδι μας εξελίσσεται και σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα, ωστόσο δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο, που θέλω. Επί της ουσίας στους τρεις μήνες που είναι μαζί η ομάδα, ουσιαστικά μόνο 10 ημέρες έχουμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί, αφού αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα μικροτραυματισμών, που δεν μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε, όπως θέλαμε».

Επιπλέον, ο αθλητής των Πειραιωτών, Πέτρος Κανδύλας, σχολίασε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε ρυθμό. Βγάλαμε άμυνες και τρέξαμε καλά στο πρώτο και δεύτερο κύμα του αιφνιδιασμού και εν τέλει φτάσαμε σε μια νίκη μ' ένα μεγάλο σκορ. Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει ο πρώτος γύρος με τη Σαλαμίνα, αλλά εμείς έχουμε από τώρα το μυαλό μας στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ στο ''Μελίνα Μερκούρη'', όπου θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος».

No comments