Pregame: Δράμα Bianco Monte - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα Bianco Monte - Φίλιππος Βέροιας


Το... τηλεοπτικό (ΕΡΤ SPORTS) παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier είναι αυτό μεταξύ της Δράμας Bianco Monte και του Φιλίππου Βέροιας. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν αύριο (26/09, 17:00) στην έδρα της πρώτης. Η Δράμα προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση (19-22) επί του Φαίακα Κέρκυρας, ενώ για το σύνολο της Ημαθίας αυτή η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη της στο Πρωτάθλημα, καθώς εκείνη με αντίπαλο την Πυλαία για την πρεμιέρα αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε στις 30/09.

Ο 24χρονος πίβοτ των Δραμινών, Έκτορας Πολύδωρος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή, μακριά από τραυματισμούς. Προερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, την οποία, όμως, ήδη έχουμε αφήσει πίσω μας. Ο Φίλιππος είναι μια ιστορική ομάδα και πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Αυτά τα στοιχεία πιστεύω ότι θα είναι τα σημεία κλειδιά, τα οποία θα μάς δώσουν προβάδισμα έναντι του αντιπάλου».

Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη δεν αναμένεται να έχει απουσίες.

Από την άλλη, ο αθλητής του Φιλίππου (32χρονος πίβοτ), Νίκος Αρβανιτίδης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Πρώτα απ' όλα, εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια σεζόν με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ξεκινάμε τα παιχνίδια μας εναντίον της Δράμας, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά με έμπειρους παίκτες διαθέτοντας, επιπλέον, ένα πλήρες ρόστερ και έχοντας ψυχολογία μετά την νίκη της στην Κέρκυρα. Η δική μας ομάδα είναι νέα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Ως ομάδα, λόγω και της ιστορίας μας, υποσχόμαστε να καταθέτουμε όλη την δύναμή μας σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πιστεύω πως θα γίνει ένα παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και νικητής θα βγει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη».

Οι Βεροιώτες πρόκειται να παρουσιαστούν πλήρεις.

No comments