Τζηράς στο greekhandball.com : "Περίεργο το συναίσθημα για εμένα, σπουδαία η επιτυχία, άνετη η νίκη, ταβάνι ίσως ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο " - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τζηράς στο greekhandball.com : "Περίεργο το συναίσθημα για εμένα, σπουδαία η επιτυχία, άνετη η νίκη, ταβάνι ίσως ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο "

 




Στην πρώτη εμφάνιση του απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, ο Δημήτρης Τζηράς ήταν από τα πρόσωπα του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του διεθνή εξτρέμ στο greekhandball.com αποτυπώνουν την προσέγγιση του στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός και την εικόνα που έχει για την νίκη της Ενωσης : ΄΄ Δεν με επηρέασε σχεδόν καθόλου το γεγονός ότι έπαιζα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόμουν. Οπως και να έχει, βέβαια, είναι περίεργο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι κόντρα στην προηγούμενη ομάδα σου. Ημουν 3 χρόνια στον Ολυμπιακό από τον οποίο έχω πολύ καλές αναμνήσεις, όμως, τώρα είμαι στην ΑΕΚ και θα δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου ώστε να πετύχει τους στόχους της. Πετύχαμε μία σπουδαία επιτυχία και δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο μας. Θεωρώ ότι αγωνισθήκαμε φανταστικά, ξεπεράσαμε τα νεκρά διαστήματα που είχαμε εξαιτίας έλλειψης συγκέντρωσης και φθάσαμε εύκολα σε μία άνετη νίκη, επιβάλλοντας τον ρυθμό μας. Κάθε παίκτης έβαλε το δικό του λιθαράκι για την νίκη και όλοι αγωνίσθηκαν με αφοσίωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Βρήκαμε λύσεις στο τρέξιμο, όπου υπερέχουμε αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι παγίδα να παίζεις δίχως φιλάθλους, σε άδειο γήπεδο, όμως, μπήκαμε πολύ δυνατά και προσπεράσαμε και αυτό το στοιχείο. Η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, με μία ευνοϊκή κλήρωση, το ταβάνι μας μπορεί να είναι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο΄΄. 


No comments