Δημητρούλιας στο greekhandball.com : ΄΄ Είδα πάρα πολλά από όσα ήθελα, για την ετοιμότητα της ομάδας μου΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : ΄΄ Είδα πάρα πολλά από όσα ήθελα, για την ετοιμότητα της ομάδας μου΄΄


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, σε δηλώσεις του στο greekhandball.com  μετά την νίκη της ομάδας του επί της Γιούροφαρμ Πέλιστερ και την κατάκτηση του τροπαίου στο 1ο Διεθνές Τουρνουά ΄΄ Ανδρέας Παπασταμάτης ΄΄, επεσήμανε :
΄΄ Παίξαμε με έναν ισάξιο αντίπαλο και θέλαμε και οι δύο ομάδες, πολύ, την νίκη και το τρόπαιο για τους δικούς μας λόγους. Στο τέλος του πρώτου μέρους, είχαμε μία εξαιρετική περίοδο και αυτή μας έδωσε προβάδισμα 5 τερμάτων το οποίο μας χάρισε αυτοπεποίθηση ενώ το διατηρήσαμε έως το τελευταίο πεντάλεπτο. Είδα πάρα πολλά από όσα ήθελα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μου, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεδομένης της συγκυρίας, αυτό το Τουρνουά ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα μου, ώστε να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε και να προετοιμασθούμε για τη συνέχεια. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη΄΄. 

No comments