Ριγανάς: «Όταν χάνεις τόσα εξάμετρα, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ριγανάς: «Όταν χάνεις τόσα εξάμετρα, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο»

Τα πάρα πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα στοίχισαν στον Φαίακα Κέρκυρας, στη σημερινή (19/09) ήττα του από την Δράμα (19-22), τόνισε ο προπονητής των νησιωτών, Νίκος Ριγανάς, μιλώντας στο greekhandball.com.

Επεσήμανε: «Δεν πιάσαμε την απαιτούμενη απόδοση, όπως στις προπονήσεις και στα φιλικά. Δυστυχώς, η έλλειψη φιλικών μάς στοίχισε, διότι δεν είχαμε αρκετά παιχνίδια. 

Θεωρώ πως χάσαμε το ματς, γιατί είχαμε πάρα πολλά χαμένα εξάμετρα, με αποτέλεσμα, ενώ παίζαμε πολύ γρήγορο χάντμπολ καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, να μην μπορούμε να ξεφύγουμε στο σκορ και πάντα, αντίθετα, να ακολουθούμε την Δράμα. Όταν χάνεις τόσα εξάμετρα, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο. Λόγω των μη επιτυχημένων επιθέσεων, απωλέσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα. 

Στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε με μία αλλαγή στην άμυνα να γυρίσουμε το σκορ, όμως ακόμα και όταν φτάναμε μία ανάσα μακριά από τους αντιπάλους, χάναμε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα. Συνεχίζουμε, είναι πρώτος αγώνας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

No comments