Δώρο γενεθλίων για τον Γιάννη Γρηγοράκη στο ντεμπούτο του και ποιό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε στη Σαλαμίνα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δώρο γενεθλίων για τον Γιάννη Γρηγοράκη στο ντεμπούτο του και ποιό ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε στη Σαλαμίνα...

 


Πιο καλό δώρο γενεθλίων, δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Γιάννης Γρηγοράκης, ο προπονητής του Αρη Νίκαιας, που γυρνά νικητής από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στη Σαλαμίνα.

Κλείνει τα 32 στις 4 Οκτωβρίου, αλλά, ήδη πρέπει να νιώθει σα να έσβησε τα κεράκια στην Κούλουρη.

Αλλωστε, ποιός προπονητής δεν θα ήθελε νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο και μάλιστα σε τέτοια ηλικία, στο ξεκίνημα μίας νέας καριέρας σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση ( και ) στο χάντμπολ...

Οι γονείς του, η 52χρονη Θεοδώρα και ο 60χρονος Μανώλης ήταν οι πρώτοι που τον πήραν τηλέφωνο μόλις τέλειωσε το ματς, για τα ΄΄ συγχαρίκια ΄΄.

Αλλωστε, πάντα, οι γονείς ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι ...τραβάνε με τα παιδιά τους από μικρά στα γήπεδα, τι αγωνίες βιώνουν, τέτοιες χαρές περιμένουν να πάρουν, από την χαρά του παιδιού τους.

Στο greekhandball.com , ο Γιάννης Γρηγοράκης είπε για την νίκη του Αρη Νικαίας στη Σαλαμίνα : ΄΄ Ξέρουμε ότι η Σαλαμίνα είναι από τους αντιπάλους με τους ίδιους στόχους με εμάς. Η νίκη, συνεπώς, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Μπράβο στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Δουλέψαμε πολύ για τις ανάγκες του ματς, είχαμε προετοιμασθεί κατάλληλα και ήμουν ήρεμος γιατί οι αθλητές μου, με βοήθησαν ώστε να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά. Μου μετέδωσαν τη σιγουριά τους με την εικόνα που είχαν στις προπονήσεις. Η νίκη φυσικά, δεν παύει να δίνει 2 βαθμούς. Θέλαμε την νίκη, την πήραμε, προχωράμε. Δεν είχα άγχος γιατί τους έβλεπα και ήξερα πως θα παρουσιασθούν ΄΄. 

Πάντως, όπως μας...βεβαίωσε ο προπονητής του Αρη, δεν ένιωσε στη διάρκεια του παιχνιδιού την ανάγκη να ...μπεί ...μέσα για να...παίξει.

΄΄ Είμαι τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά του προπονητή, ώστε τον παίκτη τον ...έπνιξα μέσα μου και τον ...ξέχασα ΄΄ μας είπε ο Γιάννης.

Από το αποτέλεσμα, μάλλον, πρέπει να τον...πιστέψουμε.






No comments