Επανάληψη της ιστορίας για τον, σεμνό, Κώστα Δεληγιάννη, που αποδεικνύεται ΄΄ εξπέρ΄΄ των ανατροπών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επανάληψη της ιστορίας για τον, σεμνό, Κώστα Δεληγιάννη, που αποδεικνύεται ΄΄ εξπέρ΄΄ των ανατροπών

 


Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας, Κώστας Δεληγιάννης, σε δηλώσεις του στο greekhandball.com  αναφέρθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του με τον Φαίακα Κέρκυρας στον αγώνα που έγινε στην πόλη της Ημαθίας : 

΄΄ Ηταν για εμάς παιχνίδι πρεμιέρας αλλά και επιστροφής στην Α1, μετά από αρκετά χρόνια. Επρεπε να ξεπεράσουμε τον κακό εαυτό μας, τον οποίο βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μπήκαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση, γυρίσαμε το ματς από την διαφορά των 8 γκολ σε βάρος μας, κάτι όντως δύσκολο και είχαμε μάλιστα ευκαιρία να το πάρουμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια. Τι μου μένει ως αίσθηση μετά από την ανατροπή των 8 γκολ ;  Οτι καταφέραμε κάτι θετικό και δύσκολο. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια και ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια ΄΄.   

Για τον 36χρονο, σεμνό, προπονητή του Ζαφειράκη, λίγο έλειψε να επαναληφθεί η ίδια ιστορία με το ντεμπούτο του τη σεζόν 2017-2018 στον πάγκο του Διομήδη, απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο ημίχρονο, η ομάδα του Αργους έχανε με 7 γκολ διαφορά.

Και στην επανάληψη, πήρε την σπουδαία νίκη, καθοδηγούμενη από τον φιλόδοξο και εξελίξιμο τεχνικό που αποδεικνύεται ότι βρίσκει τον τρόπο ώστε να ανατρέπει καταστάσεις.


No comments