Στις καλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη, αυτή του Ουγκάλντε στην ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις καλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη, αυτή του Ουγκάλντε στην ΑΕΚ





Η μεταγραφή του  διεθνή Ισπανού άσου του χάντμπολ Κριστιάν Ουγκάλντε στην ΑΕΚ, προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα πανευρωπαϊκά δεδομένα και αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι η μετακίνηση του στην Ενωση, αξιολογείται ως η 34η σπουδαιότερη από όλες όσες έγιναν σε όλη την Ευρώπη, για τη σεζόν 2020-2021.
Αυτή την κατάταξη δίνει η αξιολόγηση του handballplanet  που αναγνωρίζει τη μεταγραφή του Ουγκάλντε ως σπουδαιότερη και σημαντικότερη πολλών άλλων μεγάλων ονομάτων του χάντμπολ.
Χαρακτηριστικό ότι στη λίστα των 100 πλέον δυνατών μεταγραφών, είναι επικεφαλής ο Σάντερ Σάγκοσεν που πήγε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Κίελο ενώ από τις πρώτες 50 μετακινήσεις του σχετικού πίνακα, οι 17 αφορούν  αποκτήματα γερμανικών ομάδων, 12 γαλλικών, 5 ισπανικών, 5 ουγγρικών, 3 πορτογαλικών, 2 νορβηγικών, 2 από την Δανία, 2 από την Λευκορωσία και 1 από την Β.Μακεδονία.
H ΑΕΚ φέρνει το ελληνικό χάντμπολ ψηλά, χάρη στη σπουδαία κίνηση της με τον Ουγκάλντε που την βάζει στον ευρωπαϊκό χάρτη ακόμα πιο εμφατικά, δικαιολογώντας και τις φιλοδοξίες τις οποίες έχει για διάκριση και εκτός των ελληνικών συνόρων.

No comments