Νίκη σε «νεκρό» χρόνο για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας επί του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη σε «νεκρό» χρόνο για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας επί του Δούκα


Φωτογραφία αρχείου

Με γκολ του Πάνου Αποστολίδη, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι σε ''νεκρό'' χρόνο, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησε του Δούκα, με 25-24, στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, στην έδρα του πρώτου.
Ο τεχνικός του Ιωνικού, Μάκης Παπακώστας, δήλωσε στο greekhandball.com: «Είναι πολύ θετικό ότι αντέξαμε σε σχετικά υψηλό ρυθμό. Η άμυνα αρχίζει και παίρνει την μορφή, που θέλουμε και αυτό μας ικανοποιεί. Οι αρκετές απουσίες δεν μας βοηθούν να βρούμε ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και πάλι βγάλαμε κάποιους αυτοματισμούς. Βασικό, επίσης, είναι ότι βοήθησαν και παιδιά που δεν είχαν λάβει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα φιλικά. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, να είναι υγιή τα παιδιά, γιατί πέρασαν πολλά με την διαδικασία της καραντίνας. Έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα μπροστά μας, αλλά υπάρχει διάθεση και αυτό με χαροποιεί».
Διαθέσιμοι δεν ήταν οι Μαντζόπουλος, Αποστολίδης, Βασιλείου, Λιόλιος, λόγω ενοχλήσεων. 
Από την άλλη, ο προπονητής της ομάδας των Εκπαδευτηρίων, Κωστής Μπούνας, επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η απόδοσή μας δεν ήταν καλή και παρά την διαφορά του ενός μόνο γκολ, ο Ιωνικός ήταν καλύτερος αγωνιστικά. Στα θετικά για εμάς ήταν η αντίδραση στο τελευταίο 15λεπτο, το οποίο ήταν το καλύτερο διάστημά μας στον αγώνα, καθώς και η εμφανής ατομική βελτίωση συγκεκριμένων παικτών. Είναι ευκαιρία, στο ερχόμενο φιλικό με τον ίδιο αντίπαλο, την Τετάρτη (09/09, 19:00) στο γήπεδό μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Απόντες ήταν ξανά οι Μπαλάσκας, Στεφανίτσης, Ζαρίκος, λόγω μικροτραυματισμών. 

No comments