Χαλκίδης: «Ακόμα και όταν χάνεις, πρέπει να παλεύεις και να μάχεσαι...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Ακόμα και όταν χάνεις, πρέπει να παλεύεις και να μάχεσαι...»


Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε (21-31) από την Γιούροφαρμ Πέλιστερ, όμως ο προπονητής του, Γιώργος Χαλκίδης, υπογράμμισε στο greekhandball.com πως οι παίκτες του, που έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έδωσαν μάχη και πάλεψαν σε άμυνα και επίθεση.
Τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Η Πέλιστερ έχει πολύ καλούς παίκτες, διεθνούς κλάσης. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και πράγματι την δείξαμε, μετά από την πολύ κακή χθεσινή (04/09) εμφάνισή μας κόντρα στην ΑΕΚ (ήττα με 40-19). Παλέψαμε στο παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και όταν χάνεις, πρέπει να παλεύεις και να μάχεσαι και εγώ θέλω από τους παίκτες μου να δίνουν μάχες.
Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και στα 60 λεπτά, ειδικά έχοντας ως δεδομένο τις απουσίες, αλλά και τα καθημερινά ταξίδια, καθώς πηγαινοερχόμαστε από και προς το Άργος για το τουρνουά».
Εκτός πλάνου από το σημερινό (05/09) φιλικό έμειναν οι Τσιγαρίδας, Τζίμπουλας, λόγω τραυματισμών και ο νεοαποκτηθείς Ουκρανός, Κραβτσένκο, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί κάποιες διαδικαστικές υποθέσεις. Αύριο (06/09), κόντρα στην Ανόρθωση (17:00), δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Τσάκαλος, που παρουσιάζεται στον στρατό και έτσι οι «Λύκοι» θα μετρούν τέσσερις απουσίες βασικών παικτών.

No comments