Προτεραιότητα στα μέλη του ΠΣΑΤ και των γραφείων Τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προτεραιότητα στα μέλη του ΠΣΑΤ και των γραφείων Τύπου



Ενόψει της σαββατιάτικης έναρξης της Handball Premier της σεζόν 2020-21 και του μεγάλου ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, η ΟΧΕ διευκρίνισε τη διαδικασία για την είσοδο των εκπροσώπων των ΜΜΕ στους αγώνες χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία:
«Βάσει της εγκυκλίου της ΓΓΑ επιτρέπεται η είσοδος έως και 15 ατόμων στην εγκατάσταση (μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο), ενώ σειρά προτεραιότητας για τις διαπιστεύσεις θα έχουν αυστηρά:
1) Τα μέλη του γραφείου Τύπου της διοργανώτριας αρχής (εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητάς τους).
2) Τα μέλη των γραφείων Τύπου γηπεδούχου και φιλοξενούμενου σωματείου (θα ενημερώσουν σχετικά τα σωματεία την ΟΧΕ και θα εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ή αστυνομικής τους ταυτότητας).
3) Δημοσιογράφοι-μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (εισέρχονται με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητάς τους).
4) Φωτογράφοι (εισέρχονται με επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας τους).
5) Εκπρόσωποι ΜΜΕ, αν δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 ατόμων, εισέρχονται με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας».

Οι αιτήσεις για διαπίστευση στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής πρέπει να αποσταλούν στο mediaoxe@gmail.com το αργότερο μέχρι το Σάββατο.

No comments