Πρώτη προπόνηση για τις γυναίκες του Άρη Νίκαιας στο «Μ. Λοΐζος» - Η δήλωση του Ανταλή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη προπόνηση για τις γυναίκες του Άρη Νίκαιας στο «Μ. Λοΐζος» - Η δήλωση του ΑνταλήΑπό την 1η Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα του Άρη Νίκαιας, ωστόσο χθες (12/09) προπονήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο «Μάνος Λοΐζος», το οποίο βέβαια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, προς το παρόν, ολοκληρωμένο.
Ο Γιάννης Ανταλής, τεχνικός του συνόλου της Νίκαιας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Η προσεχής σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, πρωτίστως στο πώς θα κυλήσει και αν θα  ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας.
Είμαστε μία ομάδα, που φαινομενικά δείχνουμε αποδυναμωμένοι, σε σχέση με την τελευταία περίοδο (εξαιτίας των απουσιών των κοριτσιών που έφυγαν ή επέστρεψαν στις ομάδες τους), αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι διατηρήσαμε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες, που θέλαμε, και σε συνδυασμό με την εμπειρία της περασμένης σεζόν, στην Α1 Γυναικών, πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να εκφράσω την ευχή, όλοι οι συντελεστές του αθλήματος να βγαίνουν από τους αγωνιστικούς χώρους υγιείς».

No comments