Στη διάθεση των φίλων του Διομήδη οι κάρτες ενίσχυσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη διάθεση των φίλων του Διομήδη οι κάρτες ενίσχυσης



Σε κυκλοφορία έθεσε ο Διομήδης Άργους τις κάρτες, τις οποίες μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα, έναντι του ποσού των 25 ευρώ. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους:


«''Κοντά τους... αν και μακριά τους.''

Στη διάθεση των φίλων του Διομήδη βρίσκεται πλέον η κάρτα στήριξης των ονείρων των Λύκων, στο συμβολικό ποσό των 25 ευρώ.

Αυτό που θα λείψει, προς το παρόν, από τους Λύκους θα είναι η φυσική μας παρουσία δίπλα τους και μόνο αυτή. Όχι η αγάπη μας και η στήριξη μας. Η δύναμη μας πάντα πηγάζει από τους φιλάθλους και τους φίλους μας, μαζί ευτυχήσαμε να ζήσουμε ονειρικές στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό θα γίνει και τώρα.

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο οφείλουμε να προστατεύσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να τους χειροκροτήσουμε και να τους εμψυχώσουμε στο γήπεδο, θα είμαστε όλοι εκεί κοντά τους με τη βοήθεια μας αρωγό στο Μαραθώνιο που έχουν να διανύσουν. Έστω και από μακριά μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι!

Όλοι οι κάτοχοι θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, όταν αυτό καταστεί δυνατόν. Μέχρι τότε πριν από κάθε αγώνα μεταξύ των κατόχων της κάρτας, θα πραγματοποιείται κλήρωση στη σελίδα μας, ώστε έστω και λίγοι, χωρίς να παραβιάζεται ο αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων, να μπορούν να βλέπουν τις προσπάθειες των Λύκων από κοντά.

Την κάρτα μπορείτε να την προμηθεύεστε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την κα Lena Petraki στο 6944257318 ή με πληρωμή μέσω της ιστοσελίδας SYLC.it στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.sylc.it/campaign/ao-diomhdhs-argoys

Για μια ακόμα φορά η ανιδιοτελής προσφορά όλων μας θα είναι η θεμέλιος λίθος μιας πετυχημένης χρονιάς που θα μας κάνει και πάλι όλους περήφανους».

No comments