Χαλκίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από κομμάτια του παιχνιδιού, όχι ωστόσο από ολόκληρο το εξηντάλεπτο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από κομμάτια του παιχνιδιού, όχι ωστόσο από ολόκληρο το εξηντάλεπτο»



Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Διομήδης Άργους στο δεύτερο μέρος της σημερινής (19/09) εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Δούκα, ανέφερε ο προπονητής των «Λύκων», Γιώργος Χαλκίδης, στο greekhandball.com. Ο κόουτς των Αργιτών επεσήμανε, ακόμα, ότι η ομάδα του δεν ''έπιασε'' υψηλές... στροφές και ότι ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του μόνο σε κάποια κομμάτια του αγώνα.

Δήλωσε: «Στην αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, η ομάδα μου δεν ''έπιασε'' υψηλά επίπεδα απόδοσης. Θεωρώ πως αυτό, όμως, είναι φυσιολογικό, καθώς επρόκειτο για το πρώτο ματς της σεζόν και υπήρχε νευρικότητα. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να ανακάμψουμε και στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε καλύτεροι με την βοήθεια και των τερματοφυλάκων μας, με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από κομμάτια του παιχνιδιού, όχι, ωστόσο, από ολόκληρο το εξηντάλεπτο. Ευχαριστούμε πολύ τον Δούκα για την φιλοξενία. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία».

No comments