Ζυγούρα: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά προσηλωμένες στους στόχους μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζυγούρα: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά προσηλωμένες στους στόχους μας»Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ και η 24χρονη πλέι μέικερ, Αγνή Ζυγούρα, τόνισε μιλώντας για λογαριασμό του acpaok.gr πως οι αθλήτριες του Δικεφάλου του Βορρά παραμένουν προσηλωμένες στους στόχους τους και συνεχίζουν την σκληρή δουλειά.
Ανέφερε:  «Με το τέλος της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας έχουμε φτάσει περίπου στη μέση του μεγάλου φόρτου προπονήσεων, τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση που άλλωστε είναι και το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Το πλάνο του προπονητικού τιμ κυλάει όπως αναμενόταν. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, προσηλωμένες στους στόχους μας, ώστε να είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια το Νοέμβριο».
Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ, πέρα από το φιλικό με αντίπαλο την Πυλαία (12/09, 18:00), για το οποίο ενημέρωσε νωρίτερα το greekhandball.com (δείτε εδώ), έχει προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση (11/09) και με το τμήμα Εφήβων χάντμπολ της ασπρόμαυρης «οικογένειας».

No comments