Γούσιος: «Από τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων ο ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γούσιος: «Από τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων ο ΠΑΟΚ»Σε ανάλυση του έμψυχου δυναμικού του ΠΑΟΚ προχώρησε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πάνος Γούσιος, εξηγώντας τις επιλογές στο μεταγραφικό «παζάρι». Προέβλεψε, μάλιστα, ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων στη Handball Premier.


«Από το περσινό ρόστερ έμειναν τέσσερις άνδρες αθλητές, οι Απόστολος Παλάσκας, Χρύσανθος Τσαναξίδης, Αλέξανδρος Αποστόλου και ο Γιώργος Παπαβασίλης, και δύο έφηβοι οι οποίοι είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης και ο Βασίλης Γιορανίδης. Όπως επίσης προωθήθηκαν και προπονούνται με την ανδρική ομάδα άλλοι δύο έφηβοι αθλητές, ο Μίλτος Παπαγιώτας και ο Γιώργος Βελισσαρίου, των οποίων προσδοκούμε τη βελτίωση και την ενσωμάτωση και άλλων παιδιών στο μέλλον.

Όσον αφορά τον νέο ΠΑΟΚ, στην θέση του τερματοφύλακα επιλέξαμε δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας, τους Ιγκόρ Άρσιτς και Βίκτορ Γκιγκόφ και προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ελλάδα.

Στην περιφέρεια μαζί με την παραμονή του Απόστολου Παλάσκα, είχαμε τρεις προσθήκες, τους Λευτέρη Σεϊρεκίδη, Λούκα Στογιάνοβιτς και Διονύση Καραγκιοζόπουλο, ενώ κατά διαστήματα θα μας βοηθήσει και ο Χρύσανθος Τσαναξίδης σε αυτό τον ρόλο. Είναι όλοι τους ποιοτικοί παίκτες και θεωρώ πως το σημαντικό είναι να βρούνε τη χημεία μεταξύ τους.

Στα εξτρέμ, στο αριστερό άκρο εκτός από την παραμονή του Γιώργου Παπαβασίλη και του Βασίλη Γιορανίδη, είχαμε την επιστροφή του Νίκου Νικολαΐδη, ο οποίος ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις. Στο δεξί άκρο, ήρθε ο Βασίλης Καβουσανάκης, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Πυλαία, και ο Νίκος Τζωρτζίνης από την Βέροια, ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης, επίσης αναμένουμε και την επιστροφή του Κώστα Τσεσμετζίδη από τον τραυματισμό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Τέλος, στα πίβοτ θεωρώ ότι είμαστε υπερπλήρεις κάτι που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και στο αμυντικό κομμάτι. Εκτός από την παραμονή των Χρύσανθου Τσαναξίδη, Αλέξανδρου Αποστόλου και Κωνσταντίνου Κυριακίδη, είχαμε δύο πολύ καλές προσθήκες, του διεθνή με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, Νίκου Λιάπη και του Μπόγκνταν Μέντουριτς, ο οποίος έχει πλούσιες ευρωπαϊκές παραστάσεις». 

No comments