Σέρβος περιφερειακός, γνωστός στο ελληνικό κοινό, βρίσκεται πολύ κοντά στον Αερωπό, που κινείται για να φέρει και Γεωργιανό πίβοτ - «Κόπηκε» ο Μέκιτς, αλλά ίσως καταλήξει σε άλλη ομάδα της βόρειας Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σέρβος περιφερειακός, γνωστός στο ελληνικό κοινό, βρίσκεται πολύ κοντά στον Αερωπό, που κινείται για να φέρει και Γεωργιανό πίβοτ - «Κόπηκε» ο Μέκιτς, αλλά ίσως καταλήξει σε άλλη ομάδα της βόρειας Ελλάδας



Σε προχωρημένες επαφές με δύο ξένους αθλητές βρίσκεται, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Αερωπός Έδεσσας. Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη πρόκειται να ενισχυθεί στην περιφέρεια και στη θέση του πίβοτ, ενδεχομένως μ' έναν Σέρβο, καθώς και μ' έναν Γεωργιανό αντίστοιχα.
Ο Σέρβος περιφερειακός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αφού κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν έπαιζε σε Πρωτάθλημα της χώρας μας. Ωστόσο, η ιστοσελίδα μας, σεβόμενη απολύτως τις διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη, δεν αποκαλύπτει επιπλέον πληροφορίες.
Παράλληλα, όσον αφορά στον 21 ετών Μαυροβούνιο αριστερό ίντερ/κεντρικό αμυντικό, Σαμίντ Μέκιτς, που ήρθε στη χώρα μας, για λογαριασμό του Αερωπού, η ομάδα της Έδεσσας επέλεξε να μην τον διατηρήσει στο δυναμικό της, διότι κρίθηκε πως δεν μπορεί να προσφέρει στο επίπεδο της Handball Premier. Είναι αρκετά πιθανό, παρ' όλα αυτά, να καταλήξει σε άλλη ομάδα της βόρειας Ελλάδας.

No comments