Χαλκίδης: «Έχουμε πάρα πολύ χρόνο, για να συλλέξουμε πληροφορίες για την Αντάλιασπορ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Έχουμε πάρα πολύ χρόνο, για να συλλέξουμε πληροφορίες για την Αντάλιασπορ»



Πάρα πολύ χρόνο έχει έως τον Νοέμβριο το τεχνικό επιτελείο του Διομήδη Άργους, ώστε να κάνει σκάουτινγκ για την τουρκική Αντάλιασπορ, αντίπαλο των «Λύκων» στο EHF European Cup, σχολίασε στο greekhandball.com o προπονητής της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης.
Επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Από όσα αναφέρουν οι πληροφορίες μου, η Αντάλιασπορ είναι μια καλή ομάδα. Γνωρίζουμε πως το τουρκικό Πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό. Κάποιοι παίκτες έχουν μετακινηθεί στην Αντάλιασπορ, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αποχωρήσει. Ωστόσο, δεν ξέρουμε ακριβώς το ρόστερ της. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο, για να συλλέξουμε πληροφορίες και να κάνουμε σκάουτινγκ.
Πριν από την κλήρωση, έλεγα πως όλες οι ομάδες θα ήταν το ίδιο για εμάς, όσον αφορά στη δυσκολία. Παρ' όλα αυτά, θέλαμε να αποφύγουμε την ρωσική, Σάρατοφ, γιατί θα είχαμε μακρινό και κουραστικό ταξίδι.
Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως το δεύτερο παιχνίδι μας θα είναι στην Τουρκία, όμως αφού όλοι οι αγώνες γίνονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών, δεν ξέρω ποιό τελικά είναι το μειονέκτημα και ποιό το πλεονέκτημα».

No comments