Η ΑΕΚ εντυπωσιάζει με την δυναμική της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ εντυπωσιάζει με την δυναμική της



Η επόμενη ημέρα του μεγάλου ντέρμπι βρίσκει την ΑΕΚ ενισχυμένη, κυρίως πνευματικά, αφού, σημειώνοντας την ευρύτερη νίκη της σε ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ότι το πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα δημιούργημα του διοικητικού υπευθύνου της, Σταμάτη Παπασταμάτη, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Ένωση απέδειξε το απόγευμα της Δευτέρας με τον πειστικότερο τρόπο ότι έχει… ξεφύγει. Απέδωσε γρήγορο, μοντέρνο χάντμπολ που δεν έχουμε δει ξανά στη χώρα μας και έδειξε πως δεν της λείπει τίποτα για να πρωταγωνιστήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Οι… οιωνοί είναι άριστοι για την ΑΕΚ. Εναντίον των Ερυθρόλευκων, παρουσίασε μία ομάδα που μοιάζει πλήρης, σίγουρη για τις δυνατότητές της, έτοιμη να παίξει χάντμπολ που θα την κατατάξει στις κορυφαίες ομάδες που είχε ποτέ να επιδείξει η Ελλάδα, αν όχι ως κορυφαία. Το «βάθος» στον πάγκο της ομάδας του Δημήτρη Δημητρούλια είναι αξιοθαύμαστο, η ταχύτητα στο παιχνίδι της πρωτόγνωρη για ελληνική. 

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που… δεν γνώριζε, εξαιτίας των σαρωτικών καλοκαιρινών αλλαγών στο ρόστερ του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης, άλλαζε τον ρυθμό όποτε ήθελε και έφτασε στην τέταρτη σερί επικράτησή της επί των Πειραιωτών.

Η επίθεση της ΑΕΚ και η κυκλοφορία της με τη μπάλα θα φέρει σε απόγνωση τους αντιπάλους της στο εσωτερικό (και στο εξωτερικό) την τρέχουσα σεζόν. Η άμυνά της, όμως, είναι αυτή που θα την καταστήσει εκ των φαβορί του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η ανασταλτική λειτουργία της ανάγκασε τον Ολυμπιακό να αναλωθεί σε πολλά απονενοημένα σουτ από την περιφέρεια και δικαίως ο τεχνικός της απέδωσε σε αυτήν τα εύσημα της μεγάλης νίκης. Η ΑΕΚ… τρομάζει με τη δυναμική της στην αρχή της σεζόν, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα «δέσει» και θα βρει ακόμη περισσότερους αυτοματισμούς…

No comments