Βίκτορ Γκιγκόφ: «Ας μην ανησυχεί ο Διομήδης, θα νικήσει με κάποια γκολ διαφορά στο πρώτο ματς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βίκτορ Γκιγκόφ: «Ας μην ανησυχεί ο Διομήδης, θα νικήσει με κάποια γκολ διαφορά στο πρώτο ματς»



Στην τουρκική, Αντάλιασπορ, αγωνιζόταν τις δύο τελευταίες σεζόν ο Βίκτορ Γκιγκόφ, ο 42χρονος γκολκίπερ, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ στα τέλη Ιουλίου.



Ο αθλητής από την Β. Μακεδονία μίλησε στο greekhandball.com σχετικά με την αντίπαλο του Διομήδη Άργους στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup (δείτε εδώ). «Η Αντάλιασπορ δεν έχει σχέση, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν. Έχουν αποχωρήσει συνολικά 13 παίκτες, καθώς και ο προπονητής (σ.σ. πριν από μία εβδομάδα περίπου), Μεχμέτ Φατίχ Ισίκ.
Μεταξύ των αθλητών, που έφυγαν από την ομάδα, είναι ο Σέρβος πίβοτ, Νταλιμπόρ Σούκιτς, ο Ρώσος πλέι μέικερ, Ρούσλαν Παρσούτιν, ο Ουκρανός πλέι μέικερ, Ολεξάντρ Τιούκιν και ο Ιρανός πλέι μέικερ, Σάντι Σναχ Βέισι. Αποχώρησαν, ακόμα, 2 τερματοφύλακες, 3 αριστεροί ίντερ και 4 Τούρκοι καλοί παίκτες».



Ο Γκιγκόφ επεσήμανε, επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας: «Πλέον, έχουν μόνο νεαρούς, οπότε ο Διομήδης ας μην ανησυχεί. Η πρόβλεψή μου είναι πως θα νικήσει με κάποια γκολ διαφορά στο πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Παρ' όλα αυτά, έχω καλές αναμνήσεις από εκεί, όπως επίσης και καλούς φίλους. Έζησα 8 χρόνια στην Τουρκία και πέρασα καλά, δεν έχω κανένα παράπονο».

No comments