Νίκη για τον Διομήδη στο Κιλκίς 21-24 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για τον Διομήδη στο Κιλκίς 21-24


Πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι όπου το χάντμπολ δεν ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πήρε ο Διομήδης επικρατώντας με 24-21 εκτός έδρας του Κιλκίς και μείωσε σε δύο βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή έχοντας κι ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Αερωπό της 1ης αγωνιστικής).
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από εντάσεις, με τους διαιτητές να μην καταφέρνουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις αθλητών και παραγόντων.
Στον Διομήδη διαμαρτύρονται για την σκληρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Κιλκίς, ενώ οι γηπεδούχοι κάνουν λόγο ακόμα και για «σφαγή».
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα « στο 25:08 αποβλήθηκε ο συνοδός του Κιλκίς Κυριάκος Μαραντίδης
γιατί απείλησε τον διαιτητή Τσιάνα κουνώντας του επιδεικτικά το δάχτυλο και λέγοντάς του: “πρόσεχε θα μπω μέσα”».

 Πρόβλημα με «Μάστορα
Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι βαθμολογικά, όχι όμως και αγωνιστικά από την δύσκολη έδρα του Κιλκίς. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Μαστορόγιαννης υπέστη τράβηγμα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός περίπου δύο εβδομάδες. Αν η αρχική ιατρική γνωμάτευση μέσω των εξετάσεων βγει πραγματική τότε ο διεθνής πλέι μέικερ των «Λύκων» θα χάσει και τα δύο της Εθνικής Ανδρών, με Μ. Βρετανία στο Λουτράκι στις 31 Οκτωβρίου και την Ιταλία εκτός έδρας στις 3 Νοεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 7-8, 11-12 (ημ.), 12-14, 16-19, 21-24

Κιλκίς (Γεωργιάδης): Κυπραίος 1, Μαραντίδης, Δούγιας, Γρηγοριάδης 2, Γιλβασίδης, Λασκάκης, Δεληγιάννης 3, Χοτζούδης 1, Δημάκης 2, Μέγκας 3, Καλπακίδης,  Πίτος 9, Τσιόκας, Σκάρλος

Διομήδης (Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 6, Σαμαράς 5, Δεληγιάννης 1, Μαστορογιάννης, Καραϊβάνοφ, Τάσκοβιτς 8, Βαρδάκας, Κοντούλης

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας Δίλεπτα: 8-4 Πέναλτι: 3/4-4/5 Κόκκινες: 21:15 Κυπραίος (3 δίλεπτα), 51:34 Γρηγοριάδης (3 δίλεπτα)

60 comments

Anonymous said...

Θέλει ταλέντο πάντως από τους διαιτητές να καταφέρουν να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.
Το μαστορόγιαννη ποιο καλόπαιδο τον σακάτεψε ξέρουμε?

Anonymous said...

στο τράβηγμα δεν υπάρχει χτύπημα αδελφέ. και στο κάτω κάτω και ο διομήδης είναι ομάδα που δέρνει στην άμυνα. ας τον δείρουν κι αυτόν λίγο΄,

Anonymous said...

Χωριάταρος και ψευτοτσαμπουκάς.
Απομεινάρι μιας άλλης εποχής.
Ας τον βαλσαμώσουν καλύτερα!
ποιός;

Anonymous said...

ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΕΙ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Anonymous said...

10.06 μόνος του το έπαθε το τράβηγμα ή ήταν πάνω σ εμαρκάρισμα αυτό εννοούσα.
Άμα θέλουν να παίζουν ξύλο στην άμυνα οκ να μάθουν όμως κ να το δέχονται.Έτσι πάνε αυτά ρίχνεις θα φας .
Το λέω γιατί σε άλλο χώρο άρχισαν να γκρινιάζουν οι οπαδοί του κιλκίς ότι πάλι τους αδίκησε η διαιτησία

Anonymous said...

παιδιά από το Άργος σταματήστε να γράφετε από το πούλμαν, κάντε την αυτοκριτική σας και να θυμάστε ότι πάντα δεν έχετε την προστασία της διαιτησίας. επίσης πολύ άστοχη οι χαρακτηρισμοί τύπου του 9.57.. δεν υπάρχουν τέτοιοι αθλητές και στις δυο ομάδες.

Anonymous said...

δηλαδή τι θέλει ο διομήδης να παίζει και να κερδίζει χωρίς αντίσταση, το κιλκίς του έδωσε ένα μάθημα ότι τίποτα δεν είναι χαμένο και ότι μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση με τους γερμανούς. τα μπάτζετ δεν παιζουν, αλλά οι παίκτες

Anonymous said...

ne re file alla paizoun kai refery to kilkis to svisan me ta sfirigmata tous

Anonymous said...

ftanei me aytous tous 2 diaitites.
to kilkis exei parapona gia dikaiologimeni sfagi tou
kai to argos giati anextikan to skliro paixnidi.
dld ti na ekanan oi paiktes tou kilkis na tous afinan na kanoun party opos oloi oi alloi????
kai simera fanike kai kati allo .
varia i fanela tou kilkis .

Anonymous said...

Ο διομήδης δεν χρειάζεται την έυνοια καμιάς διαιτησίας ,έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.
Καταρχήν 10,29 μήπως αναφέρεσαι σε άλλο σχόλιο? Γιατί εγώ απλά είπα οτι καταφεραν οι διαιτητές να τους κάνουν να έχουν παράπονα και οι δύο και ρώτησα ποιος μαρκαρε τον μαστοροόγιαννη και τραυματίστηκε

Στο προκείμενο τώρα.να διαχωρίσουμε το δυνατό παίξιμο από το βρώμικο παίξιμο.Δεν έχουμε όλοι οπτική εικόνα για να έχουμε άποψη οπότε εσείς απο το κιλκίς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε.

Απο τα λεγόμενά σας παραδέχεστε οτι παίξατε δυνατά (λέτε εσείς) ,οπότε και του διομήδη απάντησαν το ίδιο.Τότε τί διαιτησία και θα μπώ μέσα τι τα θέλετε? παίξτε δυνατά αφού το επιθυμείτε ριξτε ξύλο αλλά φάτε το επίσης.
¨οχι όλα δικά σας φίλοι μου

Anonymous said...

είπαμε.
Στο Κιλκίς πάντα φωνάζουν και ζητάνε.
Οταν κερδίζουν είναι καλοί,όταν χάνουν φταίνε οι διαιτητές.



Anonymous said...

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΟΥΟΚΙ-ΤΟΚΙ

Anonymous said...

Λευτεριά στο Κιλκιστάν

Anonymous said...

10.29 αυτό εδώ που γράφεις λεγεται internet και έχει κάτι πράγματα που λέγονται αθλητικά sites.
'Οπερ σημαίνει πώς υπάρχει ήδη ενημέρωση και δε χρειάζεται ναμπουν οι παίκτες απο το λεωφορείο χαζούλη ,άλλωστε και εδώ που σχολιάζεις αναδημοσίευση απο αλλο site.
Μπορούμε να σχολιάσουμε όλοι μας γιατί διαβάσαμε τις ειδήσεις χαζούλη!

Anonymous said...

Exei ginei lathos paidia. H sfagh pou engine hhan 100% enantion you diomidi. Eggyimena. Tha deite...

Anonymous said...

Όλα ήταν τέλεια στο παιχνίδι,διαιτησία,παρατηρητής(γεια σου Ζέρβα με τις πάστες σου),παίχτες. Αν εξαιρέσεις τις απανωτές ανύπαρκτες δίλεπτες και τα ότι να 'ναι σφυρίγματα που κατά τύχη οφέλησαν το Διομήδη, όλα ήταν ιδανικά. Όσο για το Μαστορόγιαννη, το τράβηγμα το έπαθε μόνος του,καλύτερο ζέσταμα την επόμενη φορά,περνάν και τα χρόνια...

Anonymous said...

12.53 σουρωμενος ησουν οταν εγραφες ?

Anonymous said...

Είναι κρίμα για το άθλημα να υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές. Το Άργος λόγω των αγώνων του σαββατοκύριακου, λόγω του πολύωρου ταξιδιού,φάνηκε αρκετά κουρασμένο. Ο ΓΑΣΚ ήταν καλύτερος χθες κ έπρεπε να κερδίσει. Αλλά οι συγκεκριμένοι δεν άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Μια συμβουλή στους ανθρώπους του Διομήδη, η πτώση είναι πολύ πιο εύκολη από την άνοδο. Κόψτε λοιπόν την αλαζονεία! Οπαδός του ΓΑΣ Κιλκίς.

Anonymous said...

i patra den exei terma kai pivot!!!!!

Anonymous said...

Kαι εσείς κόψτε τα βλαχονταηλίκια του στυλ θα μπουμε μέσα.Τραβάτε να τα κάνετε σε κανενα τοπικο ερασιτεχνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου

Επειδή βρήκατε το Διομήδη κουρασμένο απο τα συνεχόμενα ματς και το ταξιδι έπρεπε να σας αφησουν οι διαιτητές να τους σακατέψετε για να κερδισετε ε?

Anonymous said...

ο αστυνομικός μπαίνει όπου γουστάρει!

Anonymous said...

μαλλον μπερδευεστε αλλο το δυνατο παιχνιδι και αλλο το βρωμικο παιχνιδι!η ολη ιστορια με τους διαιτητες ηταν οτι παλι χαλασανε ενα παιχνιδι διαφημιση για το αθλημα για το λογο οτι το κιλκις ηταν παθιασμενο και κοιταξε καταμουτρα εστω και ετσι τον κουρασμενο διομηδη αφου θεωρειτε πως θα εκανε περιπατο!οταν αφηνεις το δυνατο παιχνιδι το αφηνεις και απο τις 2 ομαδες!και τι θα πει ο διομηδης ηταν κουρασμενος?αμα θελεις να λεγεσε μεγαλη ομαδα αυτα τα καθαριζεις απο το ημιχρονο!αμα κουραζετε να μην παιζει ευρωπη ετσι εχουν τα πραγματα!τι θελατε να τους λυπηθουν οι παικτες του κιλκις και να τους στρωσουν τα κοκκινα χαλια?χαντμπολ λεγετε το αθλημα μας οχι βολλευ!

Anonymous said...

άμα ποτέ γίνεις κ εσυ ομάδα να παίζεις 3 ματς(τα δυο ευρωπαικα) σε 4,5 μέρες μπορείς μετα να ειρωνεύεσαι περί κούρασης

Anonymous said...

ti les re 4.45 . για να φτασεις τα παιχνιδια του κιλκις στην ευρωπη ρε χθεσινε μυρωδια πρεπει να φας πολλα ψωμια ακομα.
οταν ο γασκ επαιζε με βαγιαδολιδ-γκροσβαλστατ-ντανκερκ-χαμελν-κτ΄κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ εσεις ακομα παιζατε με την γε αργολιδας.
και να σου πω και κατι στην τελικη φιλε μου.
και πιο αργος ρε....
φωτοβολιδα ειστε και στο υπογραφω .
ο μοναδικος αργιτης σε εισαγωγικα ειναι ο δημητρουλιας.οταν στερεψει η κανουλα θα ζηλευετε την τωρινη κατασταση του γασκ που σας επαιζε στα ισια μονο με κιλκισιωτες κσι με 2 παικτες λιγοτερους.......,
γιατι αμα προσθετες σε αυτην την ομαδα του γασκ 2 ξενους το 10μπαλο για πλακα θα ηταν

Anonymous said...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΡΕ 7.10,ΣΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ,ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ,ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ,ΠΑΡΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΤΩ!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ, ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ!!!!!!

Anonymous said...

Επειδή είσαι χαζούλης 7.10 θα στο κάνω λιανά μπας και το πιάσεις με τη δεύτερη.
''άμα ποτέ γίνεις κ εσυ ομάδα να παίζεις 3 ματς(τα δυο ευρωπαικα) σε 4,5 μέρες''

δηλαδή αν γίνεις ποτέ ομάδα η οποία θα είναι σε θέση στο δεύερο γύρο του ehf cup να παίζει στην έδρα της και τα 2 ματς διότι ο αντίπαλος αναγνωρίζει την αξία σου ,αυτό εννοούσα χαζούλη.

Το θέμα δεν είναι να παίζεις αλλά και τί αποτελέσματα φέρνεις χαζούλη τι μου αραδιάζεις τί έπαιξες?τί έκανες σε αυτά τα ματς μας λες???

Anonymous said...

http://www.eurohandball.com/ec/ehfc/men/2008-09/clubs/004366/G.A.S.+Handball+Kilkis Με την SC Vive Kielce και τα δυο παιχνιδια στο κιλκις.Με τα λεφτα ειναι δεν ειναι με την αξια. πριν δεκα χρονια!!! Και για δες ποιον απεκλεισε.αστο εκτιθεσαι!

Anonymous said...

ειδα ειδα και κατι 15αρες στο κεφαλι απο τη βαγιαδολιδ που κουνιοσουν οτι εχεις παιξει χαζουλη!!!

Κοίτα να σωθεις φέτος και άσε τα ευρωπαικά για άλλους, δεν είναι για σενα αυτα

Anonymous said...

Ντροπή 7:10 και αίσχος. Μάλλον ήσουν εκνευρισμένος και εχασες την ψυχραιμία σου. Αλλιώς δεν δικαιολογείται να γράψεις τόσες παπαριεσ μαζεμενες. Τι πας να συγκρίνεις βρε αθεοφοβε; Με αυτό που πέτυχε ο Διομηδης δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία ομάδα στην Ελλάδα. Τελεια και παύλα. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους. Το ευρωπαϊκό του Διομηδη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού handball. Μην γίνεσαι λοιπόν μιζερος και κακομοιρης, το γεγονός οτι είσαι απο το Κιλκίς δεν αποτελεί δικαιολογία. Είστε λίγο περιορισμένης ευθύνης οι περισσότεροι αλλα θεωρω οτι τουλάχιστον μέχρι εκεί σας κόβει.

Anonymous said...

Φίλε 11.50 δεν πειράζει συνηθισμένες οπαδικες γκρίνιες είναι αυτές.Το τί έχει κάνει η κάθε ομάδα το γράφει η ιστορία όχι εμείς
Απλά πίστεψαν οτι με 3 ματς και με οδικο ταξιδι αργος -κιλκις μεσα σε 4,5 μέρες ήταν η μοναδική τους ευκαιρία να κερδίσουν τον κουρασμενο διομηδη και είπαν να ρίξουν λιγο παραπανω ξύλο μπας και το καταφέρουν

Δεν τους έκατσε ούτε έτσι οπότε τι απομένει?η κακή διαιτησία.Αυτό είναι όλο κ όλο καιόλα τα άλλα...

Anonymous said...

ρωτηστε ειδημονες του χαντμπολ τον στρατηγο σας για τα ευρωπαικα παιχνιδια του κιλκις και τι δυναμικοτητα ειχαν οι ομαδες τοτε.η βιντετουρ ελβετικη που ηταν διακριθεντας ο στρατηγος σας τοτε με το σακο του μποξ που παιξατε εσεις!σιγουρα η ιστορια εγραψε για το ευρωπαικο και κανεις δεν αμφιβαλει και συγχαρητηρια για τον αθλο.αλλα μην τα ισοπεδωνετε ολα επειδη εκανε μια χρονια καλη η ομαδα σας!τι να πει κανεις για την δυσκολη ευρωπαικη πορεια του φιλιππου?για τους αγωνες του cl του πανελληνιου και τις τοτε ομαδες?ρωτα και μαθε τι τερματησε η βαγιαδολιδ τοτε στην ισπανια.να πεις ενα ευχαριστω σε αυτες τις ομαδες και την ερτ η το tv μακεδονια που σου εδιναν την πολυτελεια να δεις ευρωπαικα ματς.γιατι εκει κατω αλλο αθλημα παιζατε!γιατι δεν μας λετε ποιος παιχτης εφαγε ξυλο?

Anonymous said...

πες με ρε μεγαλε οπαδε του αργους που αποκαλεις ταγαρι χαντμπολικα τον κιλκισιωτη φιλαθλο ποια ειναι η σημαια σας?δηλαδη ποιον αργιτη αθλητη βγαλατε?ποιες ειναι οι παραστασεις που εχεις να θυμασε απο τον μεγαλο διομηδη περαν της περσινης χρονιας?ποιες χαρες σου χαρισε?που ολες οι νικες στην ιστορια σου ειναι ισες με τις νικες που εκανα εγω στο αργος σαν τρενο!που μολις βγουν στην συνταξη οι 35αρηδες που εχεις δεν εχεις καποιον απο πισω!που το κιλκις επαιζε με 7 κιλκισιωτες!

Anonymous said...

1.05 μην πιάνεις στο στόμα σου το μεγάλο φίλιππο και τον πανελλήνιο για να στηριξεις την ομαδουλα σου.Μην τους ανακατεύεις.Αυτοί έχουν επιπεδο και τους σεβόμαστε όλοι.'Εβγαλε και η μυγα κωλο τωρα και μιλαει
Ποιο τραίνο βρε χαζούλη 1,22?Μια νίκη έχεις κάνει στο άργος πριν 5-6 χρόνια με 2 γκολ διαφορα!!Τραίνο είναι αυτό που σου κάνουμε εμείς κάθε χρόνο
Το τί έχει από πισω ο διομήδης θα το δεις όταν θα κατέβεις κάτω.Αλλά θα σ λυπηθεί ο δμητρούλιας και θα σηκώσει το πόδο απο το γκάζι οπότε θα γλυτώσεις μόνο με κανα 15μπαλο

Λοιπόν μάγκες επειδή η κλάψα σας κούρασε οκ έχετε ομαδάρα ,το cl είναι δικό σας και όλοι υποκλινομαστε στην ανωτερότητά σας

Μια μόνο ερώτηση.Αν είχατε πχ 150-200 χιλιαρικα διαθέσιμα για μεταγραφές θα έπαιζαν στην ομάδα σας γηγενείς παίκτες μόνο ή θα κάνατε μεταγραφές?.θα λεγατε οχι δεν παιρνω κανενα παικτη θα παιζουν μονο οι ντόπιοι?'Η το άδειο ταμείο σας αναγκάζει?.Για να δω πόσα άντερα έχετε να απαντήσετε

Anonymous said...

oxi gia na eimaste dikaioi exei kanei kana 2-3 alla ayto de shmainei tpt.ayta poy petyxe o diomhdhs oyte ston ypno toys

Anonymous said...

θα βρεξει ρε παιδια το σαβατοκυριακο? εχω να μαζεψω τριφυλι απο το χωραφι.

Anonymous said...

δεν μας ειπες ποια ειναι η σημαια σου μεγαλε αργιτη!δες ποσα χρονια επαιξε ο γας ευρωπη και μετα μιλα.μαλλον ασχολεισαι τα τελευταια 3 χρονια με το αθλημα!παντα το κιλκις ειχε κιλκισιωτες παιχτες απλα αν ειχε τα λεφτα που αναφερεις σιγουρα θα επαιρνε 2-3 ξενους!εσυ εχεις μια 7αδα απο πισω με αργιτες?ειχες ποτε ομαδα με αργιτες?γιατι εγω ειχα και στο παρελθον!

Anonymous said...

θα βρέξει 9,48.
καλύτερα κάτσε δίπλα στο τζάκι !

Anonymous said...

Ναι ναι μας έπεισες θα έπαιρνες μόνο 2 ξένους ,σιγά μην ασχολιόσουν με κάτι αλβανους μπαλωμένους και κάτι τέτοια παικτάκια ,αλλά τι να πεις..

Επειδή μας τα έπρηξες χαζούλη άντε να σου δώσω και κανενα όνομα να ηρεμήσεις.Ρέντας ,μέχρι πέρυσι πρόεδρος της ομάδας , πρωτος σκορερ όλων των εποχών στο διομήδη ,Πριόβολος , Βλαχοσπύρος ,Μπιτζης κλπ

+ η νεα φουρνιά που θα σε στείλει αδιάβαστο όταν κατέβεις.να φέρετε μεγάλες τσάντες έχετε λαμβανει...

Anonymous said...

Τελικά ο Κυπραίος τον ακούμπησε τον Τάσκοβιτς ή έφαγε σκόρδο πιο πριν κ λιποθύμησε ο Σερβοσέρβος;

Anonymous said...

To parazalisame to thema moy fainetai ,les kai htan kana paixnidi titloy

Anonymous said...

re paidia o blaxos sthn epitroph ths KED ?????ginontai ayta???exw o migas???re thn beroia mia xara to paei to kolpaki ths!ante kala pisogirismata twra me ta pio freska rodakina toy blaxouy bebaia!!xaxa

Anonymous said...

oraies shmaies!!!na fantasto itan kai stelexh tis ethnikhs???pou pas re karamhtro na sygkritheis???me poia istoria???mila gia to paron kai ase to parelthon gia autous pou kseroun!makari ta pitsirikia na aksizoun na paiksoun xantmpol kai na xaireste na blepete tin omada sas opos prepei alla auto to senario to exoume ksanadei!

Anonymous said...

ok χαζούλη άσε μας εμάς στην τύχη μας και ότι κάνουμε βρε αδερφε.
Κράτα τις σημαίες σου εσύ και καλη παραμονη στην Α1 σου εύχομαι

Anonymous said...

na milisei o filippos to katalavainw ,na milisei o panellhnios to katalavainw na milisoyn alloi nai.
Na milaei k to kilkis me ena kypellaki ellados olo k olo???
poy epaize me kamia megali omada stin eyrwpi giati itan panta sto gkroup twn adynatwn stis klirwseis??
mazeyteiteeeee

Anonymous said...

πρωτος σκορερ ποιον εποχων?των παγετωνων?τοτε που παιζανε 11 με 11 στα τοπικα με τον γσ αργολιδας?περα απο αυτους που περασαν και δεν ακουμπησαν τι γραφεις κτλ?αφου δεν υπαρχει αλλος!μπες στο παραπανω link να δεις ποιος επαιζε παρεα με το φιλιππο και τον πανελληνιο για 10 συνεχομενα χρονια ευρωπη.γιατι εσυ την μονη ευρωπη που ηξερες τοτε θα ηταν καμια συμμαθητρια σου απο το σχολειο!

Anonymous said...

πως μπορεις να μιλας οταν εμφανιστηκες στο χωρο του χαντμπολ το 2002?για αυτο σου λεω ασχολησου με το παρον και ασε το παρελθον για αυτους που ξερουν!και θα πουν αν μπορω να μιλησω εγω για τον φιλιππο η εσυ!

Anonymous said...

malista.syzhtaei to kilkis me to argos gia eyrwpi kai to kilkis tin leei sto argos. kai meta aporoyme gia tin katantia mas

Anonymous said...

Ταγάρι απο το 1984 υφίσταται ο Διομήδης στο handball.προσπάθησα να βρω στοιχεία στο wikipedia στοιχεία για τις μεγαλειωδεις ευρωπαικες σου εμφανίσεις αλλά σε αγνοεί πλήρως δεν υπάρχεις ως ομαδα σε αντιθεση με πανελληνιο φιλιππο και ολες τις μεγαλες ομαδες.

Είσαι ανύπαρκτος.Μόνο κατι καφενεία με το ζόρι βρήκα να έχεις νικήσει σε κατι winner's cup.Τέλος από μένα γράψε ότι θες, δε συνεχίζω να απαντώ σε ανύπαρκτους ευρωπαικά που το παίζουν κ ομαδα

Κοία να σωθείς μην πας απο εκεί που ήρθες το 2011 και ασε τις ευρωπες για τις ομαδες

Anonymous said...

το link υπαρχει παραπανω αν δεν ντρεπεσαι μπορεις να το ανοιξεις!και ασε τα wikipedia για τους ασχετους!

Anonymous said...

to eida egw file gia poia poreia yperhfaneyesai gia na katalavoyme? gia kati agglika kafeneia poy kerdises?
giati molis eftanes se kana deytero trito gyro se evazan sta dixtya. mexri kai apo toyrkoys exases mesa sto ghpedo soy reee!!

Anonymous said...

εσυ εισαι μυρωδιας απο το αθλημα.η ιταλικη που σε εριξε 15μπαλο και σε εστειλε για τσαι σε μενα υποκλιθηκε!δεν μπορεις μιλησεις γιατι αν κανεις συγκρισεις δυναμικοτητας των ομαδων θα καταλαβεις οτι εσυ επαιξες με καφενεια!καληνυχτα σας..

Anonymous said...

am tis eida kai pethaname sta gelia.eyxaristw gia tin pliroforisi.den i3era kan oti oi tourkoi exoyn omades hanball kai oti rixnoyn kai 10mpala .
oypsss ti eipa ntropi!trwei 10mpala apo kafeneia wre h omadara??poteee!!
kalh soy nyxta xairetismata sthn A2(mi xalasei k h seira mia anevaineis mia pefteis)

Anonymous said...

apo pou na ksereis poies xores pairnoun meros sto europaiko handball kai exoun ekprosopous!2xronia exei pou asxoleisai me to antikeimeno!

Anonymous said...

28 Οκτωβρίου 2012 7:35 μ.μ.
file xazouli na s thumisw oti apo auto to tourkiko kafeneio pou exase to kilkis mesa sthn edra tou hrthe sth ellada o jardim ...nai kala thumasai o mauroulis dexi inter..pou hrthe sta 38 tou...k sta 40 tou ton thelate sthn omada sas...telika skepsou poios einai to kafeneio...

Anonymous said...

Είπα να το κόψω γιαυτό δε σου απάντησα χτες αλλά εσύ δε βάζεις μυαλό!! Κι επειδή έβγαλε ενα παίκτη της προκοπής θα μας κάνεις τώρα την μπεσίκτας ομαδαρα για να δικαιολογήσεις το ξέσκισμα που σου έκανε μέσα στο γηπεδο σου ρε βλάκα??? Ναι ρε και το καφενείο που είπα κ πολύ ήταν για τούρκικη ομάδα.Σου κατέβασε τα παντελόνια μέσα στο γήπεδό σου ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕ.Και ανέκδοτο μπορεί να γίνει!Και εσύ καφενείο είσαι τώρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να τύχει να βγάλεις κάποιο καλό παικτη

Έχεις συνηδητοποιήσει ότι προσπαθείς να πείσεις πώς μια ομάδα που έκανε μερικές περιστασιακές νίκες είναι καλύτερη από μια ομάδα που κατέχει ευρωπαικό τίτλο???

Συνηδητοποιείς πώς προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι καλύτερος απο μια ομάδα που απο τη στιγμή που ανέβηκε Α1 εδώ και 11 χρόνια έχει σταθερή ανοδική πορεία και στέφθηκε πρωταθλήτρια σε αντίθεση με σένα απο ανεβοκατεβαίνεις κατηγορίες??

Φτάσε και στο 1500 πΧ να βρεις νικες σου η ουσία δεν αλλάζει.ΘΑ ΣΚΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ.

Ρε συ μήπως είσαι κανενας αποτυχημενος προπονητης ή κανενας άμπαλος παικτης που έχεις λυσσάξει απο τη ζήλια σου που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για σένα??

Πιο βλάκας πεθαίνεις ρε φίλε μα τη παναγία.Είμαι 42 ετών έχω δει βλάκες και βλάκες στη ζωή μου αλλά τόσο??? Να που η ζωή μας εκπλήσσει κάθε μέρα τελικά

Anonymous said...

ρε παιδιά μεγαλώσατε,
είναι καιρός να κόψετε τις μαλακίες.
καθόμαστε και διαβάζουμε τώρα ποιός έχει το πιό καλό νεροπίστολο.
άντε μη βγάλω το δικό μου..!
στο τέλος θα με αναγκάσετε να φωνάξω και τον θειό μου τον αεροπόρο !

Anonymous said...

ε γιαυτό είπα να το κόψουμε και δυο μερες δε του δινω σημασια αλλα ο βλακας δε βαζει μυαλό

Anonymous said...

βλακας ειναι αυτος που αρχιζει αυτα τα περιεργα επιθετα και ειναι 42 και ασχολειται με το τι γραφουν τα παιδακια στο ιντερνετ!ειναι ο ανικητος βλακας γιατι αν πας να τα βαλεις μαζι του σε ριχνει στο επιπεδο του και σε κερδιζει λογο εμπειριας!και συνεχιζει να κερδιζει εδαφος σαν πανιβλακας τωρα γιατι λεει ασυναρτησιες περι αμα η ομαδα ηταν απο την τουρκια η απο την πρωην τσεχοσλοβακια!εκτος του οτι δεν γνωριζει απο αυτες τις ομαδες προσπαθει σαν βλακας να περασει και το δικο του.και για να σταματησω να τον αποκαλω βλακα τον προκαλω να ρωτησει το στρατηγο της ομαδας του μεγαλοοικονομου κατα ποσο καφενεια ηταν αυτες οι ομαδες και μετα να το βουλωσει τελειως σαν πανασχετως!αντε γιατι κρυβεσε πισω απο μια σελιδα και λες ασυναρτησιες γιατι αν βγεις επωνυμα θα γελαει ολο το πανελληνιο μαζι σου!και θα σε παρακαλεσω αν ξαναμιλησεις να το κανεις σαν 42χρονων παντελονατος αντρας!

Anonymous said...

δηλαδη επωνυμα!

Anonymous said...

Καταρχήν δε σε βρίζω.Βλάκα σε είπα ,δεν είναι βρισιά.'Οταν κάποιος προσπαθεί να μειώσει μια ομάδα με Ευρωπαικο Τίτλο και να εμφανίσει ως καλύτερή της μια με μερικές περιστασιακές νίκες ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ τότε είναι απλή διαπίστωση βλακείας

Χαίρομαι που σε έτσουξαν αυτά που σου είπα.αυτό ήθελα κ εγώ για να μάθεις να μειώνεις την αξία του Διομηδη και να θεωρεις τον εαυτό σου ανώτερο.Συνέχισέ το όσο θες ,μπορώ να σε μειώνω σε καθημερινή βάση και να σε βάζω στη θέση που σου αξίζει ,πολύ κάτω απο το Διομήδη

Επίσης αν θες να με βρίσεις πες κάτι δικό σου μην επαναλαμβάνεις ότι σου λέω

Αυτά από μενα έτσι για να ξέρουμε και ποια είναι η θέση του καθενός.

Ααα και το γεγονός ότι είμαι 42 μη νομίζεις ότι με σταματάει απο το να σου υπενθυμίζω τη θέση σου.Σε σέβομαι όσο σου αξίζει ,ή μάλλον για να είμαι σωστότερος όσο αφήνεις εσύ να σε σέβομαι από την προσπάθεια να μειώσεις τις επιτυχίες του Διομήδη επειδή εσύ δεν κατάφερες ΠΟΤΕ να κάνεις κάτι αντίστοιχο.'Οταν αναθεωρήσεις μπορεί και να κερδίσεις λίγο σεβασμό παραπάνω.
Μιλάω επώνυμα όσο και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μεσα ,κ εσύ μαζί φυσικά , όχι γιατί έχω πρόβλημα.Αν δεν είσαι κάποιος προπονητής ή παίκτης τότε σε ξέρουν μερικοί στον τόπο σου όπως και μένα αλλωστε.Λες να νοιάξει τον κερκυραίο τον αθηναιο τον κρητικο κλπ αν με λενε τρεχαγυρευόπουλο και σένα χαντμπωλοπουλο? γραμμενους μας εχουν κ τους 2.Το θέμα είναι τί γράφεις και τί ισχυρίζεσαι

Πάντως μέχρι τώρα δεν είδα κανέναν να μπει κ να διαφωνήσει με αυτό που σου γράφω τόσες μέρες ,ότι δεν μπορείς να συγκριθείς σε ευρώπη μετο διομήδη ,οπότε το με ποιον θα γελάνε επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω