Αγιασμός με ευχές για καλή σεζόν στη Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγιασμός με ευχές για καλή σεζόν στη Βέροια 2017


Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Βέροιας 2017, με ευχές για καλή και παραγωγική σεζόν. Το παρών έδωσαν μέλη της ομάδας, μεταξύ των οποίων αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα και από την γυναικεία, προπονητές, στελέχη της διοίκησης, πρόσωπα της πόλης κ.ά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Βέροιας 2017:

«Στο ανοικτό γήπεδο της Ν. Νικομήδειας, εκεί όπου πριν από μερικά χρόνια μία ομάδα με κορίτσια του χωριού εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο με τις μεγάλες διακρίσεις, έγινε με επιτυχία ο αγιασμός της Βέροιας 2017.
Με τον Πατέρα Άνθιμο να κάνει τον καθιερωμένο αγιασμό και με την ευλογία του η ομάδα εκτός από τις επιτυχίες να έχει μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες...
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι Αλεξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Συρμούλα Τζήμα - Τόπη και Ευστάθιος Κελεσίδης, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Γιάννης Χασιώτης και ο πατέρας του Γιώργος μαζί την με την Πρόεδρο της ομάδας, Ευφημία Μαρκοβίτση, ήταν άξιοι οικοδεσπότες...
Στον αγιασμό ήταν όλες οι κοπέλες της μεγάλης ομάδας, καθώς και ο προπονητής Τεό Παυλιδης με τους συνεργάτες του. Επίσης, το παρών έδωσαν και παιδάκια από τα μικρότερα τμήματα υποδομής μαζί με τις προπονήτριές τους, Ψωμιάδου Βούλα και Βασιλειάδου Αθηνά.
Όλες οι παίκτριες φορούσαν μάσκες στα πλαίσια των προφυλακτικών μέτρων που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις».

No comments