Καλωσόρισμα και ευχές από τον Κωστή Δούκα στη χθεσινή (04/09) προπόνηση της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλωσόρισμα και ευχές από τον Κωστή Δούκα στη χθεσινή (04/09) προπόνηση της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων


Στην χθεσινή (04/09) προπόνηση του Δούκα παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κωστής Δούκας, ο οποίος καλωσόρισε επίσημα τους αθλητές του τμήματος χάντμπολ. Ευχήθηκε, επίσης, υγεία και καλή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η διοίκηση στέκεται στο πλευρό της ομάδας, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις κατά την διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής σεζόν.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Δούκα:

«Το πρωτάθλημα της Handball Premier βρίσκεται προ των πυλών και ο ανανεωμένος ΑΣΕ Δούκα συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς της προετοιμασία του προκειμένου να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να ανταποκριθεί σε μια ακόμα απαιτητική σεζόν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωστής Δούκας παρακολούθησε την προπόνηση της Παρασκευής (04/09) και στο φινάλε της καλωσόρισε και επίσημα παλιούς και νέους παίκτες στην «οικογένεια» του ΑΣΕΔ.

Ο ισχυρός άνδρας ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή αθλητική σεζόν τονίζοντας ότι μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή η ομάδα θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της. Αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσε και βιώνει ο αθλητισμός εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού επισημαίνοντας παράλληλα ότι η διοίκηση του Συλλόγου στέκεται στο πλευρό όλων στηρίζοντας το έργο προπονητών, αθλητών αλλά και παραγόντων.

Η φετινή χρονιά για τον χαντμπολικό ΑΣΕΔ αναμένεται να έχει πολλές προκλήσεις. Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από νέους, αλλά ταλαντούχους αθλητές, που έχουν ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, ωστόσο υστερούν σε εμπειρία, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται υπομονή και χρόνος μέχρι να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα…».

No comments