Ο Ζαφειράκης κυριάρχησε της Πυλαίας, στη Νάουσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ζαφειράκης κυριάρχησε της Πυλαίας, στη Νάουσα


Φωτογραφία αρχείου

Με δύο τέρματα διαφορά και συγκεκριμένα με 23-21 επιβλήθηκε ο Ζαφειράκης Νάουσας της Πυλαίας σε φιλική αναμέτρηση (18:30), στη Νάουσα.
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπως αποδεικνύεται από το σκορ, με αποτέλεσμα να βγουν αρκετά συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός το οποίο ήταν το πιο θετικό στοιχείο του παιχνιδιού μας. Δοκιμάστηκαν αρκετά σχήματα σε άμυνα και επίθεση και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της κατηγορίας», υπογράμμισε στο greekhandball.com ο προπονητής του Ζαφειράκη, Κώστας Δεληγιάννης.
Η ομάδα της Νάουσας, επιπλέον, στερήθηκε μόνο τον Σέρβο, Μάτοβιτς, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα τα ξημερώματα.
Από την άλλη, ο τεχνικός της Πυλαίας, Γιώργος Καρασαββίδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι και να φτιάξουμε έναν κοινό κώδικα τόσο αγωνιστικά, όσο και στη νοοτροπία. Ακόμα θέλουμε πολλή δουλειά. Από το φιλικό κρατάω την αρκετά καλή εικόνα της άμυνάς μας, την μικρή βελτίωση στην επίθεση και την μαχητικότητα των παιδιών. Θα είμαστε έτοιμοι στην αρχή του Πρωταθλήματος».
Από τους Θεσσαλονικείς απουσίασαν οι Μούγιτς (προφυλάχθηκε, λόγω ενοχλήσεων), Ελέτα (ανέτοιμος), Αντωνιάδης (δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα). Από Δευτέρα (31/08) πρόκειται όλοι τους να αρχίσουν να ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας.  

No comments