Δημητρούλιας: «Σκαμπανεβάσματα στην άμυνα - Από Δευτέρα (31/08) ξεκινάμε την προετοιμασία για το ντέρμπι της πρεμιέρας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Σκαμπανεβάσματα στην άμυνα - Από Δευτέρα (31/08) ξεκινάμε την προετοιμασία για το ντέρμπι της πρεμιέρας»



Σκαμπανεβάσματα στην αμυντική συμπεριφορά της είχε η ΑΕΚ στο φιλικό με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους (σ.σ. επικράτηση της Ένωσης με 36-28 / δείτε εδώ), σύμφωνα με τον τεχνικό της, Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος πρόσθεσε πως έμεινε ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές, από την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Επεσήμανε, παράλληλα, πως το τουρνουά, «Ανδρέας Παπασταμάτης», αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο greekhandball.com: «Ήταν ένα δεύτερο ματς με τον ίδιο αντίπαλο και σε αυτό δοκιμάσαμε σχήματα με άλλα πρόσωπα και καίριες θέσεις. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην αμυντική μας συμπεριφορά και στο κομμάτι των επεμβάσεων, ενώ η επίθεση σε γενικές γραμμές πήγε ικανοποιητικά. Με την προσθήκη των τραυματιών από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την στρατηγική, αλλά και την αγωνιστική μας προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας. Το προσεχές τουρνουά θα αποδειχθεί υπερπολύτιμο, καθώς η σοβαρή έλλειψη φιλικών έως τώρα για εμάς, αλλά και για όλες τις ομάδες, είναι το σοβαρότερο πρόβλημα στο χτίσιμο του αγωνιστικού τους προφίλ. Ευχαριστούμε τον Διομήδη για τα πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα δύο πρώτα μας φιλικά».

No comments