Το καμάρι της Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το καμάρι της Αξιούπολης



Η Αξιούπολη καμάρωσε τον Αλέξανδρο να την εκπροσωπεί επάξια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων της Θεσσαλονίκης και πλέον είναι η στιγμή της απόδοσης τιμών…

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, αποκαλώντας τους παίκτες Μάγκες…
«Μετά το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας των Παίδων μας με την κατάληψη της έκτης θέσης πανελληνίως, ακολούθησαν οι παρακάτω ανακοινώσεις από τον Δήμο Παιονίας, την Κοινότητα Αξιούπολης και τον Εθνικό Αξιούπολης. Σας ευχαριστούμε θερμά, η στήριξη όλων σας πολύτιμη».

Η ανακοίνωση του Δήμου Παιονίας:
«Ο Δήμος Παιονίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας Παίδων του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης για την σπουδαία συμμετοχή τους στο Final 8, κάνοντας υπερήφανη όλη την τοπική κοινωνία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συμβάλουν στην επιτυχημένη πορεία των αθλητών, στον προπονητή, στη διοίκηση, στους γονείς και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας. Ευχόμαστε από καρδιάς αυτή η συμμετοχή στο Final 8 να έχει ανάλογη συνέχεια και να σηματοδοτήσει πολλές ακόμη επιτυχίες και διακρίσεις».

Η ανακοίνωση της Κοινότητας Αξιούπολης:
«Ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι της Κοινότητας Αξιούπολης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης για την αξιοπρεπή συμμετοχή στο Final 8. Υπερήφανη όλη η τοπική κοινωνία για τα δικά μας παιδιά, αλλά και άξιοι επαίνου οι προπονητές, η διοίκηση, καθώς και οι γονείς των παιδιών που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια. Το ταξίδι έως εδώ ήταν μεγάλο, αλλά η θέληση και η αποφασιστικότητά σας, ακόμη μεγαλύτερη. Σας ευχαριστούμε για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας έχετε χαρίσει».

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αξιούπολης:
«Όλη η ομάδα του ΜΓΣ Εθνικός Αξιούπολης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων και το προπονητικό team του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης για την παρουσία τους στο Final 8, την ανταγωνιστικότητα, τη θέληση και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν, καθώς επίσης και για το ότι διαφήμισαν την πόλη μας έξω από τα όρια του νομού μας. Ειδικότερα πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας που ήταν κοντά στα παιδιά και η αγάπη τους και το μεράκι τους για την ομάδα απέδωσε καρπούς. Η Αξιούπολη είναι περήφανη για εσάς. Ευχόμαστε το μέλλον να είναι ακόμη πιο επιτυχημένο».

No comments